Μην χασετε

Τρίτη 17/03: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, καλώντας μας να επιδείξουμε υπευθυνότητα και ωριμότητα σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Με δεδομένης της κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, το να αφήσουμε το συναίσθημα να μας καταλάβει και να υπερισχύσει της λογικής μας μόνο κακό θα μας κάνει. Οφείλουμε, λοιπόν, να παραμείνουμε ρεαλιστές και ψύχραιμοι, κάνοντας ό,τι πρέπει για μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Advertisements

Ούτε υπερβολές, ούτε πανικός! Μάλιστα, κάποια στιγμή που θα κάνει και θετική όψη με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα διαπιστώσουμε ότι και μέσα μια χαρά μπορούμε να περάσουμε, απολαμβάνοντας το γεύμα μας, μια ταινία ή το αγαπημένο μας σήριαλ! Θα έρθουν και καλύτερες μέρες

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι και Ταύροι, η ψύχραιμη και ώριμη στάση σας δεν κάνει καλό μόνο σε σας, αλλά και τους γύρω σας. Δώστε τα φώτα σας και φροντίστε τόσο για τη δική σας, όσο και των άλλων την καλοπέραση.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, τα πρέπει προηγούνται των θέλω σας, οπότε βάλτε το κεφάλι κάτω και κάνετε αυτό που είναι το σωστό κι όχι αυτό που σας αρέσει.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, πλάκα-πλάκα καλό θα σας κάνει λίγο «μέσα», αφού σας βοηθά να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και να επαναπροσδιορίσετε κιόλας τι είναι πιο σημαντικό για σας.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα