Μην χασετε

Τρίτη 14/4: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σήμερα, συνειδητοποιούμε ότι όλα έχουν ένα «τέλος», είτε μας αρέσει είτε όχι. Είναι αυτό όμως που μας αναγκάζει να κάνουμε και μια καινούργια αρχή. Πρόσωπα και καταστάσεις που «σέρνονται» για καιρό ταλαιπωρώντας μας ή γεμίζοντάς μας με αρνητικά συναισθήματα πρέπει να τα σταματήσουμε, όσο και αν μας στενοχωρεί, προκειμένου να προχωρήσουμε παρακάτω απελευθερωμένοι.

Επιπλέον, στην επιφάνεια θα έρθουν μυστικά, αλήθειες και πράγματα, που ενδεχομένως να μας πονέσουν, όμως, είναι απαραίτητο να τα γνωρίζουμε για τις μελλοντικές επιλογές ή κινήσεις μας. Ίσως να είναι αυτές που θα μας σπρώξουν να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, να κόψουμε μαχαίρι συνήθειες του παρελθόντος ή σχέσεις που αποδείχτηκαν ψεύτικες. Δεν αποκλείεται να γίνουμε απόλυτοι, εκδικητικοί ή να βιώσουμε δυσάρεστες γεγονότα που θα μας σημαδέψουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το πρόβλημα πρέπει να το χτυπάτε στη ρίζα του. Μη φοβάστε να τελειώσετε το οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, εφ’ όσον δεν είναι έτσι όπως το θέλετε, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω, όσο κι αν σας πονάει αυτή η εξέλιξη.

Advertisements

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες βρίσκεστε σε μονόδρομο. Είτε θα υπερασπίσετε με αποφασιστικότητα τα κεκτημένα σας, υλικά και αισθηματικά, είτε θα τα χάσετε και θα γυρίσετε στην αφετηρία με άδειες τσέπες και καρδιά.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα