Μην χασετε

Τρίτη 12/05: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Πάνω που μπήκε, ο γοργοπόδαρος Ερμής στους Διδύμους θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόοκόβοντας αμέσως την ταχύτητα και κρατώντας μας σφιχτά τα λουριά. Θα γίνουμε πιο προσγειωμένοι, εκλογικευμένοι, συγκεντρωμένοι στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, λιγομίλητοι και προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας.

Advertisements

Από την άλλη, θα οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, θα βάλουμε μπροστά πλάνα, θα λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Όλα θα περάσουν από το μυαλό μας και τίποτα δε θα αφήσουμε, χωρίς να υπολογίσουμε τα υπέρ, τα κατά και τις τυχόν επιπτώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι και Υδροχόοι οι προσθέσεις και οι αφαιρέσεις θα δίνουν και θα παίρνουν σήμερα. Βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει για να βρει λύσεις, διεξόδους και τρόπους για να μεγαλώσετε το εισόδημά σας!

Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε την Παρασκευή, αλλά κάτι διάφορες επιπλοκές, κάτι η πολύ δουλειά, μάλλον στο σπίτι θα τη βγάλετε, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα