Μην χασετε

Τρίγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 24/10: Σταθερότητα σε eρωτα και χρήμα – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σχηματίζει Τρίγωνο, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μας κάνει να κοιτάξουμε τον eρωτα σε βάθος αλλά και πιο ουσιαστικά!

Advertisements

Ώρα να προσγειωθούμε, να συνετιστούμε και να σταθεροποιήσουμε επιτέλους την eρωτική μας ζωή, αλλά και τα οικονομικά μας!

Όσοι στον eρωτα και το χρήμα βρει το μέτρο, θα καταφέρει να πάρει σοβαρές και ωφέλιμες αποφάσεις!

Ο eρωτας αλλά και άλλοι σημαντικοί τομείς της ζωής μας, αποκτούν ουσία, πράξεις και σταθερότητα!

Αν το ζώδιο σου ή ο ωροσκόπος σου είναι σε ζώδιο της Γης ή του Νερού του 3ου δεκαημέρου, είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος ! 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Εύνοια και καλό εργασιακό περιβάλλον θα σου δώσει επαγγελματική σιγουριά! Καλή εποχή για οικονομικές αγορές ή αλλαγές εμφάνισης ή έναρξη δίαιτας!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι μέρες αυτές θα έχουν eρωτικό αλλά σοβαρό χαρακτήρα! Eρωτας ρομαντικός, παθιασμένος αλλά και σταθερός. Πολλές και ουσιαστικές οι ευκαιρίες στον eρωτα τώρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Καταφέρνεις να ξεπεράσεις παρελθοντικές ανασφάλειες και ίσως με μία επανασύνδεση που μπορεί να έρθει. Η οικογένεια και το σπίτι θα έχουν εύνοια και θετικές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς τώρα να βελτιώσεις ουσιαστικά κοινωνικές σχέσεις, επαφές, μετακινήσεις και  σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες!

Advertisements

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξει σημαντική οικονομική εύνοια τώρα, λόγω της δικής σου σωστής διαχείρισης. Η σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής αλλά και η αύξηση της αυτοπεποίθησης σου είναι στο πρόγραμμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα ο eρωτικός αλλά και ο οικονομικός τομέας, να σταθεροποιηθούν και να βελτιωθούν σημαντικά! Αλλάζεις εμφανισιακά και βελτιώνεις ουσιαστικά την ζωή σου!

ΖΥΓΟΣ: Κλείνεις παλιές πληγές και ανανεώνεσαι συναισθηματικά, ξεπερνώντας κάθε είδους ψυχολογική μετάπτωση που είχες ως τώρα. Παρασκηνιακοί eρωτες ευνοούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο φιλικός τομέας αποδεικνύει έμπρακτα την αξία του και σταθεροποιείται, δίνοντας σου σιγουριά! Βάλε τώρα βάσεις σε ένα μεγάλο σου όνειρο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η ώρα για σταθεροποίηση και ουσιαστική εύνοια στο τομέα της καριέρας, αλλά και στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς τώρα να είσαι ταυτόχρονα αισιόδοξος αλλά και λογικός και έτσι να πετύχεις πολλούς στόχους! Εύνοια σε επαφές, μετακινήσεις αλλά και σε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο eρωτικός και οικονομικός τομές βελτιώνονται και αυτή η εύνοια θα μείνει, πραγματοποιώντας μία μεγάλη βαθιά σου επιθυμία!

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε η στιγμή για ένα μεγάλο βήμα στον eρωτα, που θα έχει το πρόσωπο του γάμου, συγκατοίκησης, εδραίωσης ή και έναρξη νέας σταθερής σχέσης!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα