Μην χασετε

Τρίγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 13/9: Χρήμα και Πάθος

Η Παρασκευή 13/9, αναμένεται άκρως ∈ρωτική, παθιασμένη και γεμάτη λύσεις στα οικονομικά! Διάβασε την πρόβλεψη σου…

Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα θετικό, ευεργετικό, αλλά και ∈ρωτικό Τρίγωνο, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019!


Το έντονο πάθος, η γοητεία ο ∈ρωτισμός και ο μαγνητισμός είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των ημερών και αρκετοί θα παρασυρθούμε από τα πάθη μας, με θετική όμως και άκρως απολαυστική έκβαση!

Μπορούμε να αναμένουμε σημαντικές ∈ρωτικές αποκαλύψεις μυστικών ή κρυμμένων συναισθημάτων, σιγουριά για τον εαυτό μας, αντοχές, δύναμη και θέληση για να πραγματοποιήσουμε αυτό που βαθιά επιθυμούμε!

Η εύνοια ωστόσο δεν σταματά εδώ! Το πορτοφόλι μας γεμίζει, λύσεις βρίσκονται στα χρηματο-οικονομικά μας ζητήματα και εκκρεμότητες χρηματικές κλείνουν!

Advertisements

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ : Είσαι ανανεωμένος εμφανισιακά και ακαταμάχητος! Η καθημερινότητα σου, εμπλουτίζεται με ∈ρωτισμό και πάθος και ο επαγγελματικός τομέας εκτός από επιτυχίες, παρουσιάζει και ∈ρωτικό ενδιαφέρον!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς να τα αλλάξεις όλα στον ∈ρωτικό τομέα! Μέσα από όμορφες και παθιασμένες στιγμές, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που καιρό θες! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, άσε την δημιουργικότητα σου ελεύθερη και ετοιμάσου για καυτές βραδιές είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι!

ΔΙΔΥΜΟΣ : Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ένας ∈ρωτας από το παρελθόν, να αναμένεις καυτές εξελίξεις που θα σε καταπλήξουν. Γενικά ο ∈ρωτικός, όπως και ο οικογενειακός τομέας ευνοούνται ιδιαίτερα και αν το θελήσεις, μπορείς να έχεις σημαντικές επιτεύξεις!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η κοινωνική σου ζωή ευνοείται πολύ τώρα και μπορείς να έχεις την ευκαιρία να πετύχεις μία σημαντική ∈ρωτική νέα γνωριμία! Αν είσαι ήδη σε σχέση, με το ισχυρό επικοινωνιακό σου ταλέντο, βελτιώνεις πολλά πράγματα!

ΛΕΩΝ : Είσαι προσγειωμένος, σίγουρος για τον εαυτό σου και σίγουρα απόλυτα ∈ρωτικός! Σταθεροποιείς σημαντικές σχέσεις και σίγουρα έχεις θετικότατες οικονομικές εξελίξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Είσαι αποφασιστικός, δυνατός, διορατικός και ακαταμάχητα γοητευτικός και ∈ρωτεύσιμος. Βελτιώνεται η προσωπική σου ζωή, μέσα από ∈ρωτικές και όχι μόνο αποκαλύψεις αλλά και καυτές στιγμές!  Οικονομικά βρίσκεις λύσεις και απολαμβάνεις εύνοια!

ΖΥΓΟΣ: Νιώθεις ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά! Ερwτικές βαθιές κρυφές επιθυμίες, ειδικά όσον αφορά κάποιον παρασκηνιακό ∈ρωτα, πραγματοποιούνται. Χρησιμοποίησε την διαίσθηση σου, ∈ρωτική και οικονομική εύνοια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντικά όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται, ακόμα και στον ∈ρωτικό τομέα. Το φιλικό σου περιβάλλον σε βοηθά να πετύχεις πάρα πολλά και ίσως μέσα από αυτό, γίνει μία σημαντική γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πετυχημένη κοινωνική σου εικόνα και η δύναμη σου σε κάνουν απίστευτα γοητευτικό και μπορείς να έχεις σίγουρες και σημαντικές εξελίξεις στον ∈ρωτα, αλλά κυρίως στον επαγγελματικό τομέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ήρθε η ώρα να επεκταθείς ∈ρωτικά αλλά και κοινωνικά, γεγονός που σου επιφυλάσσει νέες σημαντικές ∈ρωτικές γνωριμίες! Η τύχη είναι φανερά με το μέρος σου και σπουδαίοι στόχοι κατακτώνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ∈ρωτική σου διάθεση και το πάθος σου είναι ακαταμάχητα! Μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες και να πραγματοποιήσεις κάθε βαθιά σου επιθυμία, ∈ρωτική ή οικονομική!

ΙΧΘΥΣ:  Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μία πολύ σημαντική γοητευτική νέα γνωριμία ή μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας παθιασμένης σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος και ο ρωτισμό, ανανεώνει απόλυτα την σχέση σου!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα