Μην χασετε

Τρία ζώδια που είναι πολύ πιθανό να ξεχάσουν το σ∈ξ μετά το γάμο

Αυτοί οι τρεις έχουν περισσότερες πιθανότητες μετά τον γάμο το σ∈ξ να πάψει πλέον να τους απασχολεί

Ταύρος

Αν και ζώδιο που θέλει να το αγαπάνε και δεν χάνει ευκαιρία για επαφή παντός είδους, είναι πολύ πιθανό να πάρει υπερβολικά στα σοβαρά τον ρόλο του συζύγου, του γονιού, του υπεύθυνου ανθρώπου, του ενήλικα και να σταματήσει να δίνει σημασία στις απλές και εκρηκτικές χαρές της ζωής αφού έχει την τάση να αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, να αναβάλλει καταστάσεις. Μην τον αφήνεις να αφαιρείται, θα δεις ότι θα ξεχαστεί και το σ∈ξ θα το ξεχάσει

Καρκίνος

Advertisements

Όλο αχ, όλο ουφ, όλο δεν μπορώ, έχει γερές πιθανότητες μετά το γάμο να νιώσει μια ιδιαίτερη πίεση και να του πάρει αρκετό διάστημα να συνηθίσει τον έγγαμο βίο. Πρόσεχε, μην τον τρομάξεις γιατί δεν πρόκειται να δεις χαΐρι ποτέ. Δώσε του χρόνο, χώρο αλλά και τη λύση γιατί έχει την τάση να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και να ξεχάσει το σ∈ξ για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Παρθένος

Ο νοικοκύρης, όσο και αν τον ενοχλεί αυτός ο προσδιορισμός, του ανήκει. Αν παντρευτεί μπορεί και να επαναπαυθεί και αν επαναπαυθεί αρχίζει και ξεχνάει. Αυτός ο τύπος φροντίζει να είναι πάντα τυπικός να τα κάνει όλα όπως λέμε “by the book” ωστόσο μπορεί να μην βάλει το σ∈ξ στις μεγάλες προτεραιότητες και στο τέλος ο σ∈ξουαλικός παράγοντας να αραχνιάσει σε μια γωνία.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα