Μην χασετε

Τρία αιθέρια έλαια που θα σώσουν τα νύχια σας!

Τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες τα νύχια μας έχουν αυξημένες ανάγκες, καθώς το κρύο και η υγρασία τα ταλαιπωρούν με αποτέλεσμα να είναι πιο εύθραυστα. Τα αιθέρια έλαια μαλακώνουν την περιοχή των νυχιών, ενυδατώνουν σε βάθος, θρέφουν, επανορθώνουν άμεσα και τα προστατεύουν από τη φθορά.

Advertisements

Έτσι, λοιπόν, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων για να σώσετε την υγεία και την καλή όψη των νυχιών σας.

Τα τρία αιθέρια έλαια που σας προτείνουμε μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στην αγορά:

· Βιταμίνη E

Το έλαιο από την βιταμίνη Ε κάνει καλό σε μαλλιά, δέρμα και νύχια! Δυναμώνει τα νύχια, ειδικά αυτά που ξεφλουδίζουν, ενώ μαλακώνει τις παρανυχίδες. Επίσης, βοηθάει να μακρύνουν τα νύχια.

· Έλαιο λεμονιού

Κάνει τα αδύναμα νύχια πιο γερά ενώ ενυδατώνει σε βάθος δέρμα και παρανυχίδες.

· Έλαιο καρότου

Πλούσιο σε Β-καροτίνη και βιταμίνη Α και Ε αλλά και προβιταμίνη Α αποκαθιστά την υγρασία στο δέρμα απομακρύνοντας έτσι τις παρανυχίδες.

Advertisements

Πώς το εφαρμόζουμε:

Βουτάμε, αρχικά, τα νύχια για λίγα λεπτά σε χλιαρό νερό. Τα σκουπίζουμε ταμπονάροντας απαλά με μια πετσέτα. Αν η συσκευασία είναι με δοσομετρητή τοποθετούμε 1-2 σταγόνες σε κάθε νύχι. Αν δεν έχει δοσομετρητή, με πινέλο απλώνουμε μικρή ποσότητα στην επιδερμίδα γύρω και πάνω στο νύχι.

Στη συνέχεια, κάνουμε απαλό μασάζ για λίγα λεπτά. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μια φορά ανά τρεις μέρες ή καθημερινά ως «θεραπεία» για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όταν τα νύχια είναι πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα