Μην χασετε

Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία κάνει πρεμιέρα! Οι αλλαγές και οι… επιπλοκές

Στον ΣΚΑΙ είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα που θα έχει πολλές αλλαγές, αλλά παράλληλα κάθονται και σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς τους τρομάζει κάτι που μπορεί να «κάψει» το προϊόν.

Advertisements

 

Εν αναμονή της πρεμιέρας του Survivor 3 που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο το βράδυ είναι οι fan των reality επιβίωσης, καθώς η νέα… έκδοσή του θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω του μάχης που θα υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

 

Όπως είναι γνωστό, φέτος δεν θα υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές», αλλά ομάδες από τις γειτονικές χώρες που θα αγωνίζονται με έπαθλα την άνεση, το φαγητό και την επικοινωνία

 

Το «Τηλέραμα» όμως δίνει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για τί θα παρακολουθήσουμε φέτος στα επεισόδια που θα προβάλλονται από το Σάββατο έως και την Τετάρτη.

Advertisements

 

Το πρόγραμμα της εβδομάδας
Κάθε Τρίτη θα μεταδίδεται το αγώνισμα της ασυλίας και η χαμένη ομάδα θα πρέπει να επιλέξει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ακολουθεί η ψηφοφορία, στην οποία θα ψηφίζουν μόνο οι τηλεθεατές από τη χώρα της ομάδας με τους προτεινόμενους παίκτες.

 

Το επεισόδιο της αποχώρησης θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και στο συμβούλιο του νησιού θα παρευρίσκονται και οι δύο ομάδες.

Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά θα εμφανίζεται και στις δύο εκπομπές «Survivor Πανόραμα».

 

Ο τρόμος του ΣΚΑΙ
Αυτό που προκαλεί την μεγάλη ανησυχία στο ΣΚΑΙ είναι η προβολή του reality. Στην Ελλάδα θα ξεκινάει στις 21:00 όμως στην Τουρκία θα αρχίζει μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 20:00.

Advertisements

Κάτι που σημαίνει οτι κατά την διάρκεια του κεντρικού δελτίου θα έχει αρχίσει να… ρέει η πληροφόρηση από την άλλη πλευρά του Αιγαίου για το τί θα έχει γίνει στο επεισόδιο.

Άρα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «καίγεται» ένα μεγάλο κομμάτι από το τηλεοπτικό προϊόν, πόσω μάλλον από τη στιγμή που απέναντί του θα έχει το Master Chef.

Προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια αλλαγή στην εκεί μετάδοση, να πάει δηλαδή μία ώρα αργότερα.

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα