Μην χασετε

Το s∈xy χτένισμα του καλοκαιριού -Θα το δεις στις πιο επιδραστικές γυναίκες

Ασχολούμαστε πια ελάχιστα, τόσο με το μακιγιάζ, όσο και με το χτένισμά μας. Αυτό είναι ένα από τα καλά του καλοκαιριού. Με ελάχιστα, ελαφριά προϊόντα και μερικές τεχνικές hairstyle μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα τέλειο, s∈xy, bohemian look που ταιριάζει απόλυτα στην εποχή.

Advertisements

Αυτή τη φορά λοιπόν κάνουμε focus στο χτένισμά μας και επιλέγουμε το πιο απλό και ταυτόχρονα s∈xy style που θα απογειώσει κάθε μας εμφάνιση.

Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε μόνο ένα λαστιχάκι ή ένα μικρό κλάμερ και τα δάχτυλά μας. Ναι, όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, ακόμα και η βούρτσα είναι περιττή, καθώς επίσης και τα προϊόντα.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Μετά το μπάνιο και αφού τα μαλλιά έχουν στεγνώσει φυσικά και είναι νωπά, αρχίζουμε και τα δουλεύουμε στις άκρες με τα δάχτυλά μας για να τους δώσουμε κίνηση.

Προαιρετικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελάχιστο salt spray για να έχουν αυτό το κυματιστό στιλ που έχουν συνήθως μετά την πρώτη βουτιά στη θάλασσα.

HOW TO:

Τοποθετούμε τα δάχτυλά μας στα μαλλιά και αρχίζουμε να πιάνουμε άτσαλα τούφες. Στη συνέχεια τις συγκεντρώνουμε όλες προς τα πάνω, σαν να κάνουμε ένα updo. Δε θέλουμε οι ρίζες να είναι ίσιες και καλοχτενισμένες και δεν μας ενοχλεί αν κάποια τουφάκια πέφτουν στο πρόσωπό μας. Αντιθέτως μάλιστα αυτή είναι μία πινελιά που θέλουμε, καθώς κάνει πιο s∈xy το χτένισμα.

Σταθεροποιούμε τα μαλλιά μας με το λάστιχο ή το κλάμερ και αν θέλουμε εφαρμόζουμε hairspray για να μείνουν στη θέση τους οι τούφες-αν νιώθουμε ότι ο κότσος είναι καλά πιασμένος, αυτό είναι περιττό.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Και μόλις ολοκληρώσαμε το πιο s∈xy, bohemian χτένισμα της σεζόν. Όσο πιο ατημέλητο, τόσο πιο εντυπωσιακό. Δοκιμάστε το για την επόμενη έξοδό σας και συνδυάστε το με bronzer στα ζυγωματικά και ένα έντονο κραγιόν και θα δείτε ότι θα αποσπάσετε τα καλύτερα σχόλια!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα