Μην χασετε

Το «Next Top Model» επιστρέφει – Σε αυτό το κανάλι θα το δούμε

Το πιο αγαπημένο ριάλιτι όλων των εποχών επιστρέφει!

Advertisements

Ήταν το 2009 όταν το «Next Top Model» έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση, ταράζοντας τα νερά με το «ιδιαίτερο» concept του.

Βασισμένο στο αμερικανικό ριάλιτι μοντέλων που εμπνεύστηκε και επί 24 κύκλους παρουσιάζει η Tyra Banks, ο πιο γυναικείος τηλεοτικός διαγωνισμός μας χάρισε στιγμές που μέχρι σήμερα λατρεύουμε να βλέπουμε στο YouTube.

Ποιος ξεχνά τις θανατηφόρες ατάκες της Δήμητρας Αλεξανδράκη on camera; Ή τους καβγάδες μεταξύ των γυναικών που επί τρεις μήνες ήταν κλεισμένες σε ένα σπίτι – υπερπαραγωγή;

Όπως μαθαίνουμε, το «Next Top Model» επιστρέφει και βάσει δεδομένων δεν θα μας φανεί παράξενο αν δούμε τη Βίκυ Καγιά να το παρουσιάζει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Secret», τα δικαιώματα του ριάλιτι του οποίου τους δύο πρώτους κύκλυς απολαύσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, εξασφάλισε το Star.

Έτσι, το trailer πιθανότατα δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του, με τα επίδοξα top models που θα δηλώσουν συμμετοχή, να ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν ξανά το ενδιαφέρον μας!

Ελπίζουμε μόνο η επιλογή των παικτριών να είναι το ίδιο έξυπνη με εκείνη του ΑΝΤ1 και να δούμε πράγματι στις οθόνες μας κορίτσια της διπλανής πόρτας και όχι… Instagram «ντίβες»…

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα