Μην χασετε

Το The 2Night Show επιστρέφει! Το ανανεωμένο πλατό, η νέα συνεργασία και οι πρώτες δηλώσεις του Αρναούτογλου

Είναι γεγονός! Ο Γρηγόρης Αρανούτογλου επιστρέφει τηλεοπτικά με το “The 2Night Show” μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1. Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει οριστεί για τη Δευτέρα (26/11) στις 22:45.

 

Ο παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη και πριν από τη προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε το πρώτο πρόσωπο που θα δούμε στο “The 2Night Show”. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, ποδαρικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα κάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ένα πρόσωπο που σίγουρα έχει ενδιαφέρον, καθώς η επαγγελματική του πορεία είναι ανοδική, ενώ διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στα προσωπικά του έχοντας στο πλευρό του την Ευαγγελία Αραβανή. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφερόμενος στη τηλεοπτική του επιστροφή, αποκάλυψε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Μου λείπει γενικά το late night στην Ελλάδα. Μου αρέσει το βράδυ να έχουν όλα τα κανάλια late night. Θεωρώ ότι θα ήθελα πάρα πολύ να αποχωρούσα στα 70 μου με αυτήν την εκπομπή. Είμαι θεωρώ στην καλύτερη ηλικιακά στιγμή της ζωής μου. Και μετά από 28 χρόνια τηλεόραση, στα 44 μου, νιώθω ότι και η εμπειρία και όλο αυτό που έχω μαζέψει, έχω τη χαρά να το βγάζω προς τα έξω κάνοντας ωραίες δουλειές, για μένα».

Advertisements

 

Φυσικά, η δημοσιογράφος τον ρώτησε και για τον Αντώνη Κανάκη και ο παρουσιαστής αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις τους: “Εγώ με τον Αντώνη Κανάκη δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπορεί να μην κάνουμε την ίδια παρέα που κάναμε, αλλά έχω πολλά θετικά γι’ αυτόν. Θεωρώ τον Αντώνη έναν πάρα πολύ καλό παρουσιαστή, είμαι φανατικός Ράδιο Αρβύλα. Στενοχωριέμαι για την αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τι συνέβη”.

Όσο για τον αναταγωνισμό που υπάρχει στη late night ζώνη, δήλωσε: “Δεν φοβήθηκα ποτέ τον ανταγωνισμό, τώρα που θα ξεκινήσουμε έχουμε απέναντι μας μεγαθηρία που θα έχουν τους ημιτελικούς τους. Το κανάλι είπε ότι χρειάζεται late night, εγώ θα πάρω μέρος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα