Μην χασετε

Το 2019 θα είναι η χρονιά του καπέλου: Δες πώς θα υιοθετήσεις την τάση από τώρα

Μπαλακλάδες, τουρμπάνια, παναμάς, τραγιάσκα, μπερέδες, cow hats, κασκέτα, είναι μερικά από τα είδη καπέλων που θα φορεθούν πολύ φέτος τον χειμώνα αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια του 2019! Τα καπέλα αναμένεται να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη δημοτικότητα και σύντομα όλοι μας θα έχουμε μια σειρά από διαφορετικά είδη καπέλων στην γκαρνταρόμπα μας καθώς το συγκεκριμένο αξεσουάρ δίνει απεριόριστη κομψότητα και στιλ σε κάθε μας look.

Advertisements

 

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του πλανήτη λάνσαραν στις επιδείξεις τους looks με καπέλα και μέσα από τα shows τους συνειδητοποιήσαμε πόσο μεγάλο ρεύμα έχει αρχίσει να δημιουργείται γύρω από αυτήν την τάση ενός, κατά τα άλλα, παραμελημένου fashion trend.

Ποια καπέλα έχουμε ήδη λατρέψει;

1. Τα oversized καπέλα είναι τα αγαπημένα των fashionistas και είναι αυτά που θα συναντήσεις περισσότερο στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας. Φέτος τα συγκεκριμένα καπέλα κατεβαίνουν αρκετά καλύπτοντας τα μάτια και δημιουργώντας ένα μυστήριο στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

2. Μπερές και τραγιάσκες είναι τα καπέλα που συνατάμε περισσότερο στη Γαλλία και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο fact! Οι Γαλλίδες είναι οι πιο καλοντυμένες και στιλάτες γυναίκες της Ευρώπης και για να τα επιλέγουν αυτές στην καθημερινότητά τους κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

 

3. Καπέλα και αξεσουάρ με athleisure vibes: Θα σε βολέψουν πολύ ειδικά τις μέρες που δεν έχεις λουστεί και θες ένα αξεσουάρ να κρύψει τα μαλλιά σου και ταυτόχρονα να προσθέσει έξτρα πόντους styling στην εικόνα σου! Εδώ θα βρεις τα γνωστά και αγαπημένα jockey hats, σκούφους με logos, καπέλα με έμπνευση από τον αθλητισμό (π.χ. σκουφάκια κολύμβησης) και πολύ φαρδιές κορδέλες που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των μαλλιών σου.

Δες παρακάτω τα καπέλα που λάνσαραν στις επιδείξεις τους πασίγνωστοι οίκοι μόδας.

Advertisements

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα