Μην χασετε

Το υπονοούμενο της πρώην γυναίκας του Μπράντλεϊ Κούπερ για την εμφάνιση με την Lady Gaga

Εκτός από την Τζένιφερ Εσπόζιτο, το «Shallow» στα Όσκαρ σχολίασε και η Mel B των Spice Girls αφήνοντας επίσης υπονοούμενα

 

Η εκρηκτική εμφάνιση των Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga στα φετινά Όσκαρ, όπου τραγούδησαν μαζί το «Shallow», έχει ανάψει φωτιές σε ταμπλόιντ και social media που αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, κάτι που σχολίασε μέχρι και η πρώην του ηθοποιού.

 

Advertisements

Η Τζένιφερ Εσπόζιτο, που ήταν παντρεμένη με τον Κούπερ για τέσσερις μήνες μεταξύ 2006 και 2007, πήρε εμμέσως πλην σαφώς θέση για την χημεία μεταξύ της Lady Gaga και του πρώην συζύγου της, σχολιάζοντας κάτω από ένα σχετικό ποστ στο Instagram του Ντέιβιντ Σπέιντ.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή τους στην τελετή απονομής, γράφοντας στη λεζάντα: «Υπάρχει καμία περίπτωση αυτοί οι δυο να μην το κάνουν;». Στο οποίο η Εσπόζιτο, απάντησε: «Χα», υπονοώντας πως συμφωνεί μαζί του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

(Jennifer Esposito & Bradley Cooper, married from 2006-2007.) #CommentsByCelebs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comments By Celebs (@commentsbycelebs) στις

Advertisements

 

Εκτός από την Εσπόζιτο, την εμφάνιση σχολίασε όμως και η Mel B από τις Spice Girls. «Ένιωσα τόσο άβολα για την κοπέλα του Μπράντλεϊ, ω θεέ μου… Αλλά θα ήθελα να πιστεύω πως ήταν στο πλαίσιο της όλης εμφάνισης, επειδή υπάρχει ένας κώδικας ανάμεσα στις γυναίκες και ας ελπίσουμε πως δεν είναι κάτι άλλο, ας ελπίσουμε πως είναι μόνο επαγγελματικό», είπε η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα