Μην χασετε

Το Τέλειο Διακοσμητικό για το Γαμήλιο Τραπέζι σας!

Διανύουμε τη σεζόν των γάμων και των βαφτίσεων. Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο είμαστε σίγουροι ότι θα παρευρεθείτε σε αρκετά τέτοια events ενώ δεν αποκλείεται να είστε έτοιμοι και εσείς να κάνετε το μεγάλο βήμα και να παντρευτείτε.

Advertisements

Μιας και ένας γάμος απαιτεί αρκετά έξοδα, καλό είναι να γλιτώσετε χρήματα κάνοντας κάποια πράγματα μόνοι σας, με τα χεράκια σας.

Δείτε παρακάτω πως να φτιάξετε μόνοι σας τα πιο τέλεια βάζα για λουλούδια με τα οποία μπορείτε να στολίσετε τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας -αν υπάρχουν δέντρα τριγύρω- καθώς και κάποια σημεία του μαγαζιού που θα γίνει το γαμήλιο τραπέζι σας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • Λάμπες διαφανείς
  • Χοντρό καφέ σκοινί
  • Λεπτό λευκό σκοινί
  • κόλλα σιλικόνης
  • πιστολι σιλικόνης
  • Λουλούδια

Ξεκινήστε αφαιρώντας προσεκτικά το εσωτερικό της κάθε λάμπας. Βγάλτε προσεκτικά το «καπάκι» της και αφαιρέστε το εσωτερικό της.

Κολλήστε γύρω από το «στόμιο» της κάθε λάμπας το χοντρό καφέ σκοινί με την κόλλα και το πιστόλι σιλοκόνης.

Αφήστε το να στεγνώσει (θα γίνει πολύ γρήγορα) και έπειτα δέστε γύρω από κάθε «στόμιο» και ένα κομμάτι λευκό λεπτό σκοινί. Με την ελεύθερη άκρη του σκοινιού θα κρεμάσετε τα βάζα σας από όπου θέλετε.

Τα λουλούδια που θα προτιμήσετε να γεμίσετε τα «βάζα» σας είναι της επιλογής σας. Εμείς πάντως θα σας προτείναμε κρίνα Lily of the Valley τα οποία είναι ντελικάτα και έχουν και υπέροχο άρωμα.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα