Μην χασετε

Το συγκινητικό μήνυμα της Σόφης Πασχάλη στο Instagram

Η Σόφη Πασχάλη πριν λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Η πίστη μου και η θέλησή μου για ζωή, με επανέφερε πριν από χρόνια από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση, που απέκλειε τότε το ενδεχόμενο να ξανά αθληθώ. Δεν το έβαλα κάτω, δεν το άφησα να με νικήσει κ νίκησα. Τα τελευταία χρόνια, διδάσκω όχι μόνο πώς να χτίσεις απλά ένα ωραίο κορμί, αλλά πώς να μετατρέπεις τα εμπόδια σε νέες προκλήσεις. Όταν η ψυχή πονά, το στόμα σιωπά, το σώμα αντιδρά. Είναι ο τρόπος του να μας μιλήσει. Τα ψυχοσωματικά θέματα έχουν να κάνουν ως κύριο λόγο με το συναισθηματικό κομμάτι.

Αυτά που πετάμε στο μπαούλο, νομίζοντας ότι δεν μας αγγίζει τίποτα, εμείς είμαστε ατρόμητοι θεωρούμε κ όμως επηρεάζουν κάθε κύτταρο του σώματος μας, κάθε σκέψη, κάθε διάθεση. Εν ολίγοις, τα συναισθήματά μας, καθορίζουν και επηρεάζουν όλη τη χημεία του σώματος μας, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση ή την αποδυνάμωση της υγείας μας!! Η αγάπη μας για τον εαυτό μας, συνεπάγεται κ με σωστές κινήσεις από μέρους μας», έγραψε η Σόφη Πασχάλη.

govastileto.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα