Μην χασετε

Το συγκινητικό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα: «Μαμά, είμαι πολύ περήφανη για εσένα»

H Βίκυ Σταυροπούλου θα πάρει τη θέση της Ελένης Καστάνη στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μια εβδομάδα πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

Advertisements

Αν και στην αρχή η ηθοποιός δεν ήταν θετική, ο καλός της φίλος και η κόρη της την έπεισαν να δεχτεί τον ρόλο και για πρώτη φορά θα βρεθεί σε περιοδεία μαζί με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το μήνυμα της κόρης της στα social media: 

“Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν.

Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβο, αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή».

Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί «Μαμά», είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους.

«Βίκυ», είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου.

Ευχαριστούμε πολύ – ξέρεις εσύ!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιααα Τα λέμε…παντού!! “

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα