Μην χασετε

Το στιλιστικό κόλπο που θα σας κάνει να δείξετε αμέσως πιο λεπτές

πάρχουν διάφορα styling tips εκεί έξω, που έχουν να κάνουν με το πώς να διαμορφώσουμε τη σιλουέτα μας μέσα από σωστό styling, αν θέλουμε να “κρύψουμε” κάποια σημεία. Από το να βάλετε μία ζώνη στη μέση, μέχρι να συνδυάσετε ένα buggy top με ένα στενό τζιν, πάνω κάτω όλες έχουμε μία ιδέα για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μόδα προς όφελός μας σε τέτοιες στιγμές.

 

Ωστόσο, πολλές φορές είναι εύκολο να “χαθούμε” μέσα σε τόσες διαφορετικές συμβουλές – ή να πιστέψουμε πως επειδή κάτι ταιριάζει σε μία γυναίκα και λειτουργεί για το στιλ και τον σωματότυπό της, τότε θα ταιριάζε και σε εμάς. Δυστυχώς, αυτό είναι από τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη.

 

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Back home? … ready for the next travel marathon – Paris, Munich, Berlin, Bilbao, New York, Los Angeles (for 3 weeks) and Miami ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@carodaur) στις

Και συγχρόνως, θα μου πείτε, ποιος έχει χρόνο να τα κάνει όλα αυτά το πρωί που βιάζεται να φύγει απ’ το σπίτι; Η αλήθεια είναι, πως το πρωινό ντύσιμο – ειδικά αν έχουμε αργήσει – χρειάζεται μία γρήγορη λύση που θα μας κολακεύει όλη τη μέρα. Κι αυτό είναι το ένα και μοναδικό, good old, total black look. Ναι, δεν ακούτε κάτι καινούριο: Αλλά είναι ο ένας συνδυασμός που θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτή και υπόσχεται να δείχνετε κομψή κάθε λεπτό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

??? out of a movie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@carodaur) στις

Advertisements

Φέτος, το χειμώνα, συνδυάστε ένα λεπτό μαύρο ζιβάγκο και το αγαπημένο σας μαύρο τζιν και μποτάκια, για ένα απλό και εξαιρετικά stylish loοk. Θα με θυμηθείτε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα