Μην χασετε

Το πουλόβερ που μπορείς να φοράς με βάση τον σωματότυπό σου

Όλα για την μόδαΤο πουλόβερ που μπορείς να φοράς με βάση τον σωματότυπό σου

Φέτος τον χειμώνα όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα πουλόβερ περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Γι’αυτό και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν μίνι οδηγό με τα πουλόβερ που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα βάση του σωματότυπού της.

1. Αν έχεις σωματότυπο αχλάδι τότε θα πρέπει να αποφύγεις όλα τα πουλόβερ και τις ζακέτες που τελειώνουν ακριβώς στο ύψος των γοφών. Προτίμησε κοντά σχέδια που σταματούν στα κόκαλα της λεκάνης ή crop πουλόβερ. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις oversized και μακριά πουλόβερ, αρκεί να τελειώνουν κάτω από την περιφέρεια.

2. Αν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα δοκίμασε στενές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τις τέλειες καμπύλες σου. Οι μάλλινες μπλούζες και τα πουλόβερ με βολάν στο ύψος της κοιλιάς είναι επίσης μια ωραία πρόταση για εσένα.

Advertisements

3. Αν έχεις σωματότυπο μπανάνα διάλεξε πουλόβερ με έντονα prints και χρώματα. Οι οριζόντιες ρίγες είναι ιδανικές για εσένα καθώς και τα ρούχα με ογκώδη λεπτομέρειες, όπως είναι τα βολάν, τα κρόσσια και τα φτερά.

4. Αν έχεις σωματότυπο καρδιά τότε τα ογκώδη ρούχα είναι απαγορευτικά για εσένα. Προτίμησε ζακέτες σε διάφορα μήκη και σχέδια που θα αναδείξουν καλύτερα το σώμα σου.

Πηγή

Όλα για την μόδα | Πατήστε εδώ και δείτε τις πιο όμορφες ιδέες και μυστικά για να είστε πάντα στην μόδα

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα