Μην χασετε

Το πιο δροσερό και εύκολο γλυκό ψυγείου φράουλας χωρίς προσθήκη ζάχαρης

To αγαπημένο μας γλυκό, από τα παιδικά χρόνια, τώρα χωρίς ζάχαρη.

Συστατικά

Διάβασε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές ΕΔΩ

Οδηγίες

  1. Ετοιμάζουμε το ένα φακελάκι ζελέ βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
  2. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  3. Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε(σε μορφή άμμου) τα μπισκότα.
  4. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ενσωματώνουμε.
  5. Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε 26 εκατοστών φόρμα.
  6. Αναμειγνύουμε την σαντιγί με όσες κομμένες φράουλες επιθυμούμε και προσθέτουμε το χλιαρό ζελέ. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιούμε το μίξερ.
  7. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το γλυκό μας για 6 ώρες στο ψυγείο.
  8. Κόβουμε τις φράουλες σε λεπτές φέτες και τις στρώνουμε κυκλικά, σε στρώσεις σύμφωνα με το μέγεθός τους.
  9. Τις περιχύνουμε με κρύο παχύρευστο ζελέ για να παραμείνουν στην θέση τους και βάζουμε στο ψυγείο.

 

Advertisements

Διάβασε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές ΕΔΩ

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα