Μην χασετε

Το πιο δημοφιλές σχέδιο της άνοιξης θα θες να το φοράς από την κορυφή ως τα νύχια

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που κάποιος έξυπνος ή έξυπνη σκέφτηκε να μετατρέψει το καρό που υπήρχε στα τραπεζομάντηλα…σε ρούχο!

Advertisements

Κάπως έτσι πρέπει να δημιουργήθηκε το gingham print, ένα σχέδιο που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το 2019! Τον χειμώνα που μας πέρασε είδαμε αυτό το print να κυριαρχεί σε παντελόνια και μάλιστα το πορτοκαλί ήταν μια από τις top αποχρώσεις που επέλεξαν οι top influencers.

Έχεις παραπανίσια κιλά; Τα 10 styling tips που πρέπει να ακολουθήσεις

Την άνοιξη όμως αλλά και το καλοκαίρι το gingham print δεν θα το συναντήσουμε μόνο σε πορτοκαλί χρώμα αλλά και σε διάφορες άλλες αποχρώσεις όπως μαύρο, μπλε, θαλασσί, ροζ, κόκκινο αλλά και όλες τις παλ, bold και παστέλ αποχρώσεις.

Οι σχεδιαστές και τα πιο γνωστά brands λατρεύουν αυτό το print και το έχουμε ήδη δει σε ολόσωμες φόρμες, μίνι φορεματάκια, παντελόνια αλλά και παπούτσια.

L&L tip: Δοκίμασε να συνδυάσεις διαφορετικές αποχρώσεις σε gingham print αλλά και ρούχα με διαφορετικό μέγεθος στα καρό σχέδια.

Πώς να φορέσεις το gingham print;

1. Επίλεξε μια μπλούζα με αυτό το σχέδιο και συνδύασέ τη με παντελόνι σε χρώμα που να ταιριάζει με τις αποχρώσεις της μπλούζας.

2. Φόρεσε gingham print από την κορυφής ως τα νύχια.

Advertisements

3. Συνδύασε μια φούστα ή ένα παντελόνι με gingham print, με μονόχρωμο τοπ.

4. Τα φορέματα με gingham σχέδιο ταιριάζουν πολύ με παπούτσια σε έντονες και neon αποχρώσεις.

Tip! Αν δεν συνηθίζεις να φοράς έντονα σχέδια αλλά θέλεις να υιοθετήσεις στα ρούχα σου το gingham print, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αυτό το σχέδιο σε στέκες, φουλάρια, ζώνες, τσάντες ή παπούτσια.

Οι 19 κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Έχεις παραπανίσια κιλά; Τα 10 styling tips που πρέπει να ακολουθήσεις

Advertisements

Οι 19 κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα