Μην χασετε

Το «παράπονο» της Γαρμπή για τον Σχοινά και τον γιο τους: «Σε ποιόν να βάλω τις φωνές;»

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έχουν δημιουργήσει  μία ευτυχισμένη οικογένεια, με τον 18χρονο γιο τους Δημήτρη, ενώ αμφότεροι έχουν αποδείξει ότι έχουν ιδιαίτερο χιούμορ, σε σημείο, μάλιστα, που αποκάλυψαν μια σπαρταριστή στιγμή που έλαβε χώρα στο σπίτι τους.

Απόγευμα Παρασκευής και η Καίτη, που ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της με τον Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Μενιδιάτη στην Θεσσαλονίκη και από τις 2 Φεβρουαρίου θα εμφανίζονται στην Αθήνα, «τσάκωσε» τους άνδρες της ζωής της να… παίζουν με τα μανίας Pac-man, όπως είδαμε σε βίντεο που δημοσίευσε στα stories του Instagram ο Διονύσης, συμβουλεύοντας τη σύζυγό του να μάθει κι αυτή να παίζει!

«Ορίστε! Τώρα σε ποιον να  βάλω τις φωνές; Πατέρας και γιος παίζουν Pac-man, αντί να έρθουν να δούμε μια ωραία ταινία», ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια στο αστείο βίντεο, ενώ, λίγο αργότερα, μέσω των δικών της insta stories, αποκάλυψε πως… πήρε «εκδίκηση»! «Pac-man εσείς; Διάβασμα εγώ!», έγραψε, δημοσιεύοντας φωτογραφία με το βιβλίο Μια Σταγόνα Ιστορία του Δημήτρη Καμπουράκη, το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό.

Δείτε το βίντεο και την φωτογραφία:

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα