Μην χασετε

Το ξέσπασμα της Μαγγίρα: «Έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπη με κρούσματα αγένειας και ανηθικότητας»

Ξέσπασε η Ματθίλδη Μαγγίρα μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της.

Advertisements

Η ηθοποιός μιλώντας για τι πώς κυλά η καθημερινότητα της έκανε λόγο για κρούσματα αγένειας και ανηθικότητας ενώ δε δίστασε να σχολιάσει το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο και όλα όσα προβάλλονται.

«Εγώ έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπη με κρούσματα αγένειας, αλλά και ανηθικότητας. Από που να αρχίσω; Από τα social media, την τηλεόραση, τους ανθρώπους στον δρόμο; Έχουμε ξεφύγει πια… Μιλάμε για την ισοπέδωση των πάντων και, μέσα σε όλα αυτά, να ζούμε σε ένα καθεστώς, όχι δημοκρατικό, αλλά ένα καθεστώς bullying», δήλωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και συνέχισε:

«Βλέπεις τι πρότυπα προβάλλονται. Πρέπει να είμαστε τέλειοι, όλοι με κοιλιακούς, οι γυναίκες αδύνατες, υπεργκόμενες, κούκλες. Το ίδιο και οι άντρες. Ένα τεράστιο «πρέπει». Συγνώμη, ρε φίλε, ποιος το καθορίζει αυτό; Ποιος θα μου πει το πώς θα είμαι, για να είμαι καλή και αποδεκτή; Είναι ελευθερία αυτό που ζούμε; Ανοίγεις την τηλεόρασή σου και βλέπεις κουτσομπολιά, κιτρινίλες και μία προσπάθεια προς μία κατασκευασμένη, από ποιον δεν ξέρω, τελειότητα».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα