Μην χασετε

Το ξέσπασμα της Καραγιάννη για τον ντόρο με την αποκαλυπτική εμφάνιση της Κορινθίου

Λίγα 24ωρα μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με την αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» η Μάρθα Καραγιάννη ξεσπά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στενής της φίλης και ηθοποιού Ντόρας Δούκα, καθώς η ίδια δεν διατηρεί κάποιο λογαριασμό.

Advertisements

Διαβάστε την ανάρτηση:

«[[[ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ]]] Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της, η την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος, έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους, αυτό δεν σας σόκαρε??? Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της ,,,και για να τελειώνουμε, στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία, είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα, μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία ……. [[[[ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ]]]]».

Επιπλέον η Μαρία Κορινθίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την εν λόγω ανάρτηση και ευχαρίστησε την ηθοποιό.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα