Μην χασετε

Το ντύσιμο που ξεχωρίζει χρειάζεται αυτό το basic ρούχο

Μπορεί να ανήκουν στα πιο χειμωνιάτικα κομμάτια, αφού είναι μακρυμάνικα, τα λευκά πουκάμισα όμως είναι ιδανικά ακόμα και για αυτή την εποχή – όπως όλες βλέπουμε το καλοκαίρι φέτος έχει και μερικά ξεσπάσματα από πλευράς καιρού.

Advertisements

Αυτές τις μέρες λοιπόν που θέλουμε να δείχνουμε κομψές και να είμαστε και προετοιμασμένες είτε για ήλιο είτε για βροχή, τα λευκά πουκάμισα είναι ο πιο εύκολος τρόπος αφού ναι μεν αποπνέουν ένα πιο chic και elegant στιλ αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να τα κάνουμε να δείχνουν πιο casual, ανάλογα πάντα με την περίσταση.

Εξάλλου, όπως ξέρουμε, οι λευκές αποχρώσεις είναι ιδανικές για τη ζέστη, αφού δεν τραβάνε και τόση θερμότητα, επομένως δεν είναι και ότι θα μας ταλαιπωρήσουν όπως θα έκανε ένα total black σύνολο.

Ποντάροντας σε ένα λευκό πουκάμισο μπορούμε να ξεχωρίσουμε, αφού μπορεί να φορεθεί με μια ωραία φούστα ή ένα παντελόνι τύπου culottes στο γραφείο, το απόγευμα μπορείτε να το συνδυάσετε με μια denim skirt για ένα πιο girly και χαλαρό ντύσιμο.

Το ίδιο φυσικά αποτέλεσμα μπορείτε να πετύχετε με οποιοδήποτε ελαφρύ πουκάμισο, όπως για παράδειγμα το κλασικό ριγέ, εάν δεν θέλετε να φορέσετε ένα ολόλευκο. Όπως θα δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο ρούχο μπορεί να μας χαρίσει εξίσου πολλά και εντυπωσιακά looks, οπότε δοκιμάστε το άφοβα σαν μια stylish εναλλακτική.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα