Μην χασετε

Το μυστικό όλων των make up artists για αψεγάδιαστο μακιγιάζ αποκαλύφθηκε!

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται τι λάθος κάνουν και δεν μπορούν να πετύχουν το τέλειο μακιγιάζ των celebrities και για ποιο λόγο το δέρμα τους δεν αφομοιώνει σωστά το make up. Αυτές οι γυναίκες φεύγουν από το σπίτι το πρωί νιώθοντας την αυτοπεποίθηση του αψεγάδιαστου μακιγιάζ και σοκάρονται το βράδυ όταν κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και νιώθουν σαν να είναι εντελώς άβαφες.

Advertisements

Τι φταίει τελικά; Ποιο είναι το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες από εμάς;

Οι πιο γνωστοί make up artists παγκοσμίως αναφέρουν τα δύο μεγάλα μυστικά τους για υπέροχο πρόσωπο!

 

Λάθος #1: Δεν επιλέγεις σωστή απόχρωση make up

Η make up artist Julie Michaud τονίζει πως η επιλογή του κατάλληλου make up γίνεται με το να προσέξετε το χρώμα του δέρματος στον λαιμό σας. Η γνωστή beauty guru αναφέρει πως οι γυναίκες πετάνε πολλά make up που αγοράζουν επειδή θεωρούν πως δεν είναι καλής ποιότητας. Το λάθος (τις περισσότερες φορές) δεν βρίσκεται στη μάρκα αλλά στη λάθος απόχρωση. Έτσι απορρίπτεις ένα make up που μπορεί να είναι καταπληκτικό απλά και μόνο επειδή διάλεξες λάθος χρώμα…και αυτό το ”σφάλμα” μπορεί να έχει όντως καταστροφικά αποτελέσματα στην όψη σου.

Τοποθέτησε λοιπόν 3 αποχρώσεις που ταιριάζουν πιο πολύ στον λαιμό σου και κοιτώντας το αποτέλεσμα σε φυσικό φωτισμό βρες ποιο είναι το τέλειο για εσένα!

 

Λάθος #2: Δεν εφαρμόζεις σωστά το μακιγιάζ σου

Advertisements

Η make up artist Debbie Zoller (make up artist της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς Mad Men), μιλώντας στο Marie Claire, τόνισε πως η Revlon και η Cargo είναι 2 εκπληκτικές μάρκες για τέλειο επαγγελματικό μακιγιάζ. Το μυστικό όμως για να έχεις το αποτέλεσμα των επαγγελματιών του χώρου της ομορφιάς είναι να τοποθετήσεις σωστά το make up στο δέρμα σου.

Πρώτα θα πρέπει να βάλεις μια βάση στην επιδερμίδα σου και στη συνέχεια, και αφού ζεστάνεις σωστά το make up στην παλάμη σου, να το τοποθετήσεις κάνοντας πάρα πολύ καλό blending. Αν δεν ζεστάνεις το make up με τα δάχτυλά σου τρίβοντάς το στην παλάμη σου δεν θα πετύχεις αλάνθαστο look. Οτιδήποτε βάζεις πάνω στο πρόσωπό σου πρέπει να έχει τη θερμοκρασία του σώματός σου αλλιώς δεν θα απορροφηθεί σε βάθος. Εφάρμοσε λοιπόν το προιόν με αυτόν τον τρόπο στο δέρμα σου και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα πινέλο κάνε blending για αρκετή ώρα.

Δοκιμάζοντας αυτά τα 2 tricks θα δεις τεράστια διαφορά στην εικόνα σου!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα