Μην χασετε

Το λευκό των ματιών σου έχει γίνει κίτρινο; Πώς θα επαναφέρεις το λαμπερό ξεκούραστο βλέμμα

Όπως το θαμπό, άτονο και κουρασμένο δέρμα σας χαλάει την εικόνα και κατά συνέπεια την διάθεση, το ίδιο συμβαίνει και με τα κίτρινα μάτια.

Οι μελέτες δείχνουν ότι σας κάνουν να δείχνετε κουρασμένες, λυπημένες ή ακόμα χειρότερα σας προσθέτουν χρόνια και σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες

Επιπλέον, όταν το λευκό μέρος του ματιού σας γίνεται κίτρινο, μπορεί να είναι ένα σημάδι μεγαλύτερων προβλημάτων υγείας όπως αλλεργικές αντιδράσεις, γλαύκωμα και συσσώρευση τοξινών, μεταξύ άλλων. Μόλις αποκλείσετε τα θέματα υγείας με επίσκεψη σε έναν ειδικό ιατρό μπορείτε πλέον να διώξετε την κιτρινίλα και να τα κάνετε πιο λευκά με μερικά πολύ εύκολα tips.

Έτσι θα αποκτήσετε ξανά καθαρά μάτια, που δείχνουν λαμπερά, νεανικά, ξεκούραστα.

Advertisements

Για άμεσα αποτελέσματα

Σταγόνες ματιών: Υπάρχουν πολλές οφθαλμικές σταγόνες που ισχυρίζονται ότι κάνουν τα λευκά των ματιών σας πιο λαμπερά. Ορισμένες σταγόνες έχουν μπλε χρώμα και μπορούν να εξουδετερώσουν την κόκκινη ή κίτρινη απόχρωση στα μάτια σας, καθιστώντας τα πιο φωτεινά και πιο λευκά.

Άφθονα υγρά:

Η αφυδάτωση μπορεί πραγματικά να επιβαρύνει τα λευκά των ματιών σας, γι ‘αυτό και το νερό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Advertisements

Shimmery Λευκή σκιά ματιών:

Χρησιμοποιώντας μια shimmering λευκή σκιά ματιών ακριβώς στις εσωτερικές γωνίες των ματιών θα δείτε αμέσως την διαφορά. Εκτός από το να φωτίσετε το πιο σκοτεινό σημείο στο πρόσωπό σας, θα φωτίσετε και τα μάτια σας, κάνοντας τα πάντα φρέσκα!

Μπλε eyeliner ή μάσκαρα:

Το μπλε μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα στα κίτρινα μάτια. Ένας ακόμα λόγος να φορέσετε το αγαπημένο σας μπλε eyeliner ή μάσκαρα (που είναι και τάση). Με τον ίδιο τρόπο που οι μπλε οφθαλμικές σταγόνες εξουδετερώνουν τα κίτρινα και λευκά χρώματα, το ίδιο ισχύει για το μπλε μακιγιάζ. Η εφαρμογή μπλε liner στο κάτω βλέφαρο είναι πραγματικά αποτελεσματική. Ολοκληρώστε με κονσίλερ στο άνω και κάτω βλέφαρό σας και θα καμουφλάρετε την κιτρινίλα.

Για Σταδιακά Αποτελέσματα

Advertisements

Καρότα:

Οι βιταμίνες C και Α που περιέχουν είναι εξαιρετικά χρήσιμες για να χαρίσουν λάμψη και υγεία στα μάτια σας.

Πείτε όχι στα σάκχαρα και τα Λίπη:

Μετατρέπονται σε τοξίνες που βλάπτουν το συκώτι σας και όταν το συκώτι δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, οι τοξίνες καταλαμβάνουν το σώμα σας, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε κίτρινα ή κόκκινα μάτια. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα, με ζάχαρη και υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα για να καθαρίσετε το συκώτι σας (και έτσι τα μάτια σας).

Αποφύγετε την καφεΐνη:

Όπως αναφέραμε, οτιδήποτε σας αφυδατώνει μπορεί να «θαμπώσει» τα μάτια σας και η καφεΐνη είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπεύθυνους για την αφυδάτωση. Εάν πρόκειται να πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ ή καφεϊνούχο τσάι την ημέρα, συνδυάστε το με ένα ποτήρι νερό για να εξισορροπήσετε την αφυδάτωση. Μετά από αυτό, αποφύγετε τον καφέ, το τσάι ή την καφεϊνούχο σόδα.

Φορέστε τα γυαλιά ηλίου:

Φορέστε τα γυαλιά ηλίου όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους, επειδή οι ανέμοι και οι ακτίνες UV μπορούν να προκαλέσουν πύκνωση και κιτρίνισμα των λευκών των ματιών σας, μια κατάσταση που ονομάζεται pterygium, λέει η Dr Wu.

Αποφύγετε τους ερεθισμούς:

Αποφεύγοντας τον καπνό τη σκόνη τη γύρη και οποιαδήποτε άλλα αλλεργιογόνα, μπορείτε να βοηθήσετε τα μάτια σας να παραμείνουν λευκά.

Πλέον έχετε όλους τους τρόπους να αντιμετωπίσετε την κιτρινίλα στα μάτια σας. Από make up tips μέχρι τροφές που πρέπει να εντάξετε στην διατροφή σας, τα μάτια σας θα αποκτήσουν και πάλι την χαμένη τους λάμψη και ζωηράδα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα