Μην χασετε

Το κόλπο της Victoria Beckham για να φοράει φορέματα τον χειμώνα

Εκτός από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το ότι νυχτώνει πολύ νωρίς, ένα ακόμη αρνητικό του χειμώνα είναι η δυσκολία του να βρούμε αρκετούς δημιουργικούς τρόπους να ανανεώνουμε το καθημερινό ντύσιμο.

Advertisements

 

Κι όταν τα αγαπημένα μας κομμάτια αρχίζουν να μοιάζουν βαρετά, ένας ασφαλής τρόπος να τους δώσουμε νέα πνοή είναι, φυσικά, το layering – κάτι που απέδειξε και η Victoria Beckham σε μία πρόσφατη εμφάνισή της.

 

Η σχεδιάστρια εμφανίστηκε στο Manhatta φορώντας ένα ζιβάγκο μέσα από ένα σατέν φόρεμα, από το brand της, δείχνοντας πώς ένα πλεκτό μπορεί να κάνει ένα καλοκαιρινό φόρεμα να φορεθεί και τους χειμερινούς μήνες.

Δίνοντας έμφαση στο printed φόρεμα, το μαρόν top της Beckham δημιούργησε τέλειο συνδυασμό με τις μπότες στιλέτο της, ενώ τα statement γυαλιά ηλίου και το χακί clutch της έδωσαν το απαραίτητο touch ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Είτε επιθυμείτε να βρείτε νέους τρόπους να ενσωματώσετε τα αγαπημένα σας αέρινα φορέμα στην καθημερινή σας χειμερινή γκαρνταρόμπα, είτε απλά έχετε βαρεθεί τον συνδυασμό πουλόβερ-τζιν, αυτό το outfit είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα