Μην χασετε

Το κόλπο που δεν κοστίζει τίποτα και αλλάζει όλο το ντύσιμο

Μία κίνηση που θα σας κάνει να δείχνετε χαλαρή και cool στο λεπτό.

Advertisements

Αν με ρωτάτε, αυτό που θέλω όταν δεν έχω πολύ χρόνο για να ετοιμαστώ το πρωί ή πριν από κάποια έξοδο, είναι να κάνω μια ακριβώς κίνηση που θα κάνει το στιλ μου λίγο πιο cool, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσω κάτι έξτρα. Και για σήμερα σας το έχω βρει και μάλιστα ταιριάζει τέλεια και στην εποχή.

Ποιο είναι αυτό; Το να σηκώνουμε ελαφρώς τα μανίκια της μπλούζας μας. Ναι, αυτή η κίνηση που δεν θα σας πάρει πάνω από μισό λεπτό, είναι ικανή να αλλάξει όλο το look σας, κάνοντάς το πολύ πιο ανοιξιάτικο αλλά και πολύ πιο laidback και χαλαρό.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πόσο στιλ δίνουν τα γυρισμένα μανίκια

Θα το έχετε δει σίγουρα να το κάνουν bloggers και influencers και να ποζάρουν με αυτόν τον αέρα του cool κοριτσιού που όλες θέλουμε, οπότε γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;

EXTRA TIP

Αν θέλετε να το πάτε σε ακόμα πιο υψηλό level, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα μανίκια από το πανωφόρι σας, γυρίζοντάς τα προς τα πάνω και αφήνοντας να φαίνονται από μέσα τα μανίκια της μπλούζας που φοράτε. Ακόμα πιο ιδιαίτερο και δεν απαιτεί πολλά πράγματα ούτε κοστίζει τίποτα!

Φυσικά, αν δεν θέλετε να κάνετε το συγκεκριμένο trick με τη μπλούζα σας, μπορείτε πάντα να στραφείτε στην τεχνική του γυρισμένου ρεβέρ στο παντελόνι σας, είτε είναι τζιν είτε όχι.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα