Μην χασετε

Το κλασικό χρώμα όλων των εποχών που πρόκειται να μονοπωλήσει το 2020

Όταν πρόκειται για χρώμα, ένα από τα κλασικά όλων των εποχών που πρόκειται να μονοπωλήσει το 2020 είναι μπλε.

Advertisements

Το ευρύ φάσμα αποχρώσεων του προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία, καθιστώντας εύκολο για εμάς να συνεχίσουμε να βρίσκουμε φρέσκες και συναρπαστικές εναλλακτικές λύσεις. Το μπλε χρώμα συνδυάζει τα βαθύτερα βάθη του ωκεανού με τη φωτεινότητα του ουρανού. 

Στον τομέα της εργασίας και της καθημερινής ρουτίνας, το γαλάζιο μας βοηθά να φιλτράρουμε τον θόρυβο και να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχει σημασία. Δίνει ηρεμία και αίσθηση σταθερότητας που όλοι επιθυμούμε απεγνωσμένα για αυτές τις μέρες.

Το μπλε συμβολίζει την εμπιστοσύνη, τη σοφία και την αυτοπεποίθηση. Προωθεί την αισιοδοξία και πυροδοτεί την ευτυχία στην πιο αγνή της μορφή. Αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται λίγο κρύο και παθητικό, γι’ αυτό σας προτείνουμε να το αναμίξετε με λευκό, κίτρινο, καφέ, τερακότα ή κόκκινο για να δημιουργήσετε δυναμική.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια μπλε πινελιά στην επόμενη διακόσμησή σας, το βάψιμο του τοίχου φαίνεται ως η πιο προφανής επιλογή. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλινοσκεπάσματα, μπλε μάρμαρο, βελούδο, κουρτίνες ή έργα τέχνης με μπλε αποχρώσεις.

Advertisements

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα