Μην χασετε

Το καφέ είναι το νέο μαύρο – Πως θα το φορέσετε το φθινόπωρο;

Δημιουργήστε κομψά σύνολα με καφέ αποχρώσεις 

Αν έχετε ήδη κάνει μία βόλτα στα μαγαζιά θα έχετε παρατηρήσει ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις της μόδας για το φετινό φθινόπωρο. Animal printed ρούχα και αξεσουάρ και ζεστές γήινες αποχρώσεις του καφέ θα σας κάνουν να τις ερωτευτείτε και να μην μπορείτε να τις αποχωριστείτε την σεζόν που έρχεται. Άλλωστε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει το καφέ και οι αποχρώσεις τους και σε όσες δεν αρέσει είναι επειδή δεν έχουν βρει τον σωστό τρόπο να το εντάξουν στις εμφανίσεις τους.

Ευτυχώς για εμάς, πλέον δεν ισχύει και το στιλιστικό κλισέ που υπήρχε παλαιότερα πως το καφέ δεν συνδυάζεται με κάποια χρώματα όπως το μαύρο. Το καφέ, στην σωστή απόχρωση κάθε φορά, μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη επιτυχία με πολλά χρώματα και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η φούξια απόχρωση ταιριάζει εξαιρετικά με το καφέ. Μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε την αγαπημένη σας midi φούστα με ένα λεπτό πουλόβερ για τις πρώτες δροσερές ημέρες.

Advertisements

Πλέον, οι περισσότερες από εμάς έχουμε ερωτευτεί τα κοστούμια και τα επιλέγουμε συχνά για τις εμφανίσεις μας. Είτε θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα τέλειο office look είτε μία φθινοπωρινή street style εμφάνιση ένα καφέ κοστούμι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Αν όμως είστε ακόμα αρκετά διστακτικές για το πως θα εντάξετε το καφέ στις εμφανίσεις σας, η πιο safe και εύκολη λύση είναι να επιλέξετε ένα jacket ή ένα blazer, το οποίο συνδυάζεται εύκολα και είναι πολύ κομψό.

Μία καλά ενημερωμένη fashionista γνωρίζει καλά πως μπορεί να συνδυάσει περίτεχνα τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για φέτος και να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Επιλέξτε μία ολόσωμη φόρμα σε καφέ απόχρωση, η οποία συνδυάζεται τέλεια με basic κομμάτια, αλλά και με πουκάμισα.

Advertisements

Και όταν το κρύο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μία καφέ γούνα που θα σας κρατησει ζεστή στις χαμηλές θερμοκρασίες και θα σας προσφέρει έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @wethestylepeople, @styledumonde

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή: gynaikamagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα