Μην χασετε

Το ιδανικό ρούχο για τις ανοιξιάτικες μέρες με συννεφιά

Τα ελαφριά πλεκτά ρούχα που θα σε σώσουν από τις δροσερές ανοιξιάτικες μέρες.

Advertisements

Οι υψηλές θερμοκρασίες φέτος ήρθαν νωρίτερα και η άνοιξη θύμισε αμέσως καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι τα καλοκαιρινά ρούχα βγήκαν πιο γρήγορα από εκεί που τα είχες αποθηκευμένα. Ωστόσο, υπάρχουν και οι συννεφιές ή τα δροσερά βράδια, τα οποία μπορείς ακόμα να απολαμβάνεις και φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις τα κοντομάνικα δεν αρκούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι χρήσιμα τα ελαφριά πλεκτά ρούχα που εκτός του ότι είναι μέσα στα trends της σεζόν, έχουν κι έναν πρακτικό χαρακτήρα που θα σε σώσει πολλές φορές.

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί τρόποι να τα συνδυάζεις, αλλά χρειάζεται λίγη προσοχή όσον αφορά στα χρώματα και τις υφές, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην χάσει την ανοιξιάτικη πινελιά που θες να έχει. Παρακάτω, μερικά από τα πιο cool & stylish outfits που θα σε κάνουν να θυμηθείς εκείνο το πλεκτό πουλοβεράκι που έχεις και απλά δεν ήξερες τον τρόπο να το φορέσεις.

Οι midi φούστες έχουν ακόμα θέση στο street style και μαζί με ένα λεπτό πουλοβεράκι θα σου χαρίσουν ένα minimal outfit για τις μέρες που η θερμοκρασία το επιτρέπει.

Μπορείς να επιλέξεις ένα με μανίκια 3/4 και να το συνδυάσεις με την mini φούστα σου. Ένα ζευγάρι sneakers για το casual look σου είναι ιδανικό, ενώ για τις πιο formal περιπτώσεις διάλεξε ένα ζευγάρι mules ή pumps.

Μία κομψή πλεκτή μπλούζα θα ταιριάξει με το παντελόνι που φοράς στο γραφείο και θα σου χαρίσει ένα classy office look.

Μία πιο casual λύση για σένα που χρειάζεσαι την άνεση στην καθημερινότητά σου.

Φυσικά, ένα λεπτό πλεκτό πουλόβερ μπορεί να σε συνοδεύσει και στις διακοπές σου, να ταιριάξει με το σορτσάκι σου και να κάνει λίγο πιο αριστοκρατική την εμφάνισή σου.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα