Μην χασετε

Το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για ξανθιές ανάλογα με το χρώμα ματιών

Κάθε γυναίκα θέλει την ημέρα του γάμου της να είναι λαμπερή και όμορφη! Γι’ αυτό, πέρα από το νυφικό χτένισμα και φόρεμα, εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή του makeup. Ποιο είναι λοιπόν το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για ξανθιές;

Advertisements

Η απάντηση είναι απλή. Το φυσικό, αλλά παράλληλα εντυπωσιακό που τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της κάθε νύφης!

Αυτό σημαίνει πως το μακιγιάζ δεν θα πρέπει να είναι πολύ βαρύ και να μοιάζει αφύσικο. Το ζητούμενο είναι να δείχνει ελαφρύ και λαμπερό, χωρίς αυτό να αποκλείει την αντοχή του. Τα ειδικά καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούν οι bridal makeup experts αυξάνουν την διάρκεια του μακιγιάζ χωρίς να το βαραίνουν.

Συνήθως χρησιμοποιούνται γήινες ή απαλές αποχρώσεις σκιών και nude κραγιόν, δημιουργώντας έτσι ένα υγιές, φρέσκο και λαμπερό νυφικό μακιγιάζ που θα μαγέψει τους καλεσμένους σας. Και βέβαια, ανάλογα με την τεχνική που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να το κάνετε πιο ρομαντικό, σ∈ξι ή έντονο.

Πριν όμως προχωρήσουμε στη φωτογραφική συλλογή με ιδέες για εντυπωσιακό νυφικό μακιγιάζ σε ξανθιές, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας δυο τρεις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

  • Το βάψιμο των φρυδιών έχει πολύ μεγάλη σημασία. Δεν πρέπει να τα σκουρύνετε πολύ!
  • Το highlighting μπορεί να δώσει στο μακιγιάζ σας την απαραίτητη λάμψη και φρεσκάδα που χρειάζεστε αυτή την ξεχωριστή μέρα!
  • Για τα ζυγωματικά, προτιμήστε έναν συνδυασμό με μπρονζέ και ροζ αποχρώσεις.

Ας δούμε τώρα πως επιλέγουμε το τέλειο νυφικό μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα ματιών.

Νυφικό μακιγιάζ για ξανθιές με πράσινα μάτια

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

Οι σκιές ματιών που τονίσουν περισσότερο τα πράσινα μάτια σε μια ξανθιά νύφη είναι όσες βασίζονται στο κόκκινο. Και δεν μιλάμε για έντονες κόκκινες σκιές ματιών, αλλά αποχρώσεις του ροζ ή ροδακινί που διαθέτουν κόκκινους τόνους στη σύνθεση τους. Συνδυάζοντας τα χρώματα αυτά με ένα nude ή ροζ κραγιόν, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά νυφικά μακιγιάζ για ξανθιές.

Εξίσου όμως εντυπωσιακό είναι και το μωβ χρώμα στα βλέφαρα μιας ξανθιάς νύφης με πράσινα μάτια. Καθώς το μωβ κάνει το πράσινο να φαίνεται ακόμη πιο έντονο.

Αν όμως προτιμάτε τις πιο περλέ ή μεταλλικές αποχρώσεις σκιών, ιδανική επιλογή αποτελούν οι μπρονζέ, σαμπανιζέ, χάλκινες και χρυσές. Τονίζουν με όμορφο τρόπο το χρώμα των ματιών σας κι έτσι θα μαγέψετε τόσο τον αγαπημένο σας, όσο και τους καλεσμένους.

Και βέβαια ας μην ξεχνάμε τις γήινες αποχρώσεις για νυφικό μακιγιάζ, οι οποίες είναι οι πιο δημοφιλείς. Ταιριάζουν σε όλες τις νύφες ασχέτως με το χρώμα μαλλιών και ματιών τους.

 

Ιδέες μακιγιάζ για ξανθές νύφες με καστανά μάτια

 

Το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για ξανθιές με καστανά μάτια είναι το γήινο και φυσικό. Πιο συγκεκριμένα, οι καφέ σκιές ματιών τείνουν να τονίζουν ακόμη περισσότερο το καστανό χρώμα της ίριδας.

Επίσης, οι αποχρώσεις του ροζ και του ροδακινί είναι πολύ κολακευτικές για τις καστανομάτες ξανθιές νύφες. Αντίστοιχα, κομψές και εκθαμβωτικές είναι και οι μεταλλικές χρυσές, μπρονζέ και σαμπανιζέ σκιές ματιών.

Αν όμως ψάχνετε για κάτι πιο ιδιαίτερο, μια όμορφη ιδέα αποτελεί και το νυφικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν και μαύρη γραμμή eyeliner. Πρόκειται για ένα bridal makeup με ρετρό ύφος που έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια από τις νυφούλες.

Advertisements

 

Νυφικό μακιγιάζ για ξανθιές με γαλάζια μάτια

Advertisements

 

Πέρα από το νυφικό μακιγιάζ σε γήινες, μπρονζέ ή ροζ αποχρώσεις, μια ξανθιά νύφη με γαλάζια μάτια μπορεί να δοκιμάσει τις ροδακινί. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό και ρομαντικό.

Εξίσου όμορφη ιδέα αποτελούν και οι χρυσές ή χάλκινες σκιές ματιών, που προσθέτουν περισσότερη λάμψη στο βλέμμα. Αντίστοιχα, chic και λαμπερή πρόταση για το μακιγιάζ μιας ξανθιάς νύφης με γαλάζια μάτια αποτελεί το σαμπανιζέ smokey eyes. Είναι απαλό, αλλά πολύ μαγευτικό.

Αν όμως ψάχνετε για ένα έντονο χρώμα στα μάτια, τολμήστε να κάνετε ένα σκούρο καφέ βάψιμο ματιών, διατηρώντας τα χείλη σε απαλούς nude τόνους. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε περισσότερη ένταση στο βλέμμα, το οποίο θα αποτυπωθεί τέλεια στις φωτογραφίες του γάμου σας. Το ίδιο ισχύει και με τη χρήση ανθρακί ή μαύρου χρώματος στην εξωτερική γωνία των γαλάζιων ματιών.

Τέλος, οι μωβ ή δαμασκηνί σκιές ματιών μπορούν επίσης να τονίσουν το γαλάζιο χρώμα της ίριδας.

Advertisements

 

Προτάσεις με κόκκινο κραγιόν για νύφες με ξανθά μαλλιά

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη ταιριάζει πολύ στις ξανθιές νύφες και ιδιαίτερα σε αυτές με πράσινα μάτια, αφού έχει την τάση να τα τονίζει ακόμη περισσότερο. Δημιουργεί μια ρετρό και σαγηνευτική όψη στο bridal look και τραβάει τα βλέμματα.

Αν λοιπόν σας αρέσει να ξεχωρίζετε, η επιλογή ενός κόκκινου χρώματος κραγιόν ακόμη και για την ημέρα του γάμου σας είναι ιδανική. Άλλωστε, το έντονο αυτό χρώμα έχει γίνει πολύ δημοφιλές και δεν είναι λίγες οι νύφες που το τολμούν. Συνδυάστε το με απαλό μακιγιάζ ματιών ή μια απλή μαύρη γραμμή eyeliner, έτσι ώστε να διατηρήσετε την ισορροπία που χρειάζεται ένα νυφικό μακιγιάζ.

Advertisements

Και μην φοβάστε πως το έντονο χρώμα στα χείλη σας θα φύγει ευκολότερα. Τα ειδικά long lasting κραγιόν που χρησιμοποιούν οι bridal makeup experts, σας προσφέρουν την διάρκεια που χρειάζεστε για να λάμψετε στον γάμο σας.

Δοκιμάστε λοιπόν να ολοκληρώσετε το νυφικό μακιγιάζ σας με ένα έντονο ή σκούρο κόκκινο χρώμα και θα μαγέψετε με την εμφάνιση σας.

πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα