Μην χασετε

Το αρνητικό χαρακτηριστικό κάθε ωροσκόπου που δύσκολα μπορείς να αντέξεις

Ποιο είναι το αρνητικό χαρακτηριστικό σου σύμφωνα με τον ωροσκόπο σου; Δες στο χιουμοριστικό αλλά άκρως αληθινό άρθρο που ακολουθεί και μάθε για το ζώδιο σου σε ενδιαφέρει!

Advertisements

Είναι γεγονός ότι ο ωροσκόπος μας, δηλώνει την εικόνα που δείχνουμε στον έξω κόσμο , δηλαδή φανερώνει αυτό ακριβώς που εκδηλώνουμε στους φίλους μας, στις σχέσεις μας, στην οικογένειά μας.  Έτσι λοιπόν μπορεί το ζώδιο μας να λέει ότι είμαστε ήρεμοι σαν αρνάκια, γεμάτοι συγκαταβατικότητα, σταθερότητα και ζεστασιά, στην πραγματικότητα όμως να εκφράζουμε μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα στους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επαφή!   Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων, μα για να μπορέσεις να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα θα πρέπει να διαβάσεις το ζώδιο του ωροσκόπου σου!  Τι είναι αυτό που δύσκολα μπορεί  κάποιος να αντέξει σε εσένα; Βρες το και προσπάθησε να το διαχειριστείς


Ωροσκόπος Κριός

Τα νεύρα σου: Είναι γεγονός ότι αρπάζεσαι εύκολα, είσαι καβγατζής, εκτονώνεσαι στην καθημερινότητά σου και το μπινελίκι το έχεις έτοιμο στα χείλη κάθε φορά. Στην πραγματικότητα όμως αναζητάς και έχεις ανάγκη από ανθρώπους να είναι δίπλα σου, όμως με την αθυροστομία και το «νεύρο» γίνεσαι αρκετές στιγμές εγωιστής προκαλώντας ένταση στα άτομα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή!


Ωροσκόπος Ταύρος

Το πείσμα σου:  Σίγουρα οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις σχέσεις θα σου έχουν πει πολλές φορές ότι είσαι αγύριστο κεφάλι … Ένα από τα βασικά στοιχεία που εκδηλώνεις στις σχέσεις σου είναι το πείσμα σου! Δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς, να δώσεις μία ευκαιρία, να ακούσεις και να εκφραστείς διαλλακτικά … Μήπως θα έπρεπε να ενισχύσεις λίγο παραπάνω την ενσυναίσθηση, δηλαδή την κατανόησή σου προς τους άλλους;


Ωροσκόπος Δίδυμος

Την πολυλογία σου: Αν ανοίξει ένας Δίδυμος το στόμα του δεν σταματά να το κλείσει … Αν λοιπόν ο ωροσκόπος σου είναι σε αυτό το ζώδιο σημαίνει ότι πολλές φορές παρασύρεσαι στο μπλα – μπλα και δεν αφήνεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να εκφράσει και ο ίδιος την άποψή του! Είναι αλήθεια ότι έχεις γνώσεις, ιδέες και ένα πολύ δυνατό επικοινωνιακό ταλέντο … άφησε όμως και κανάν άλλον να πει καμία κουβέντα.


Ωροσκόπος Καρκίνος

Advertisements

Την Μουρμούρα σου:  Μη μου θυμώσεις και μη μου παρεξηγηθείς (γιατί το κάνεις εύκολα αυτό)… Η γκρίνια σου είναι ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου που δύσκολα μπορεί κάποιος να διαχειριστεί. Για εσένα είναι πολύ φυσιολογικό να μουρμουράς, εκτονώνεσαι και μετά ξαλαφρώνεις.. Τι γίνεται όμως με τα άτομα γύρω σου; Πώς να αντέξουν το μπίρι – μπίρι σου συνέχεια.


Ωροσκόπος Λέοντας

Την εγωπάθειά σου:  Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι εσύ είσαι και άλλος δεν υπάρχει, ότι είσαι το κέντρο του σύμπαντος και ότι όλοι γύρω σου είναι οι υπήκοοι σου … Σαφώς και είσαι ο «βασιλιάς» του ζωδιακού όμως πουλάκι μου ρίξε λίγο τους τόνους γιατί αυτή η υπερβολή που σε διακρίνει σε κάνει να γίνεσαι αρκετά εγωπαθής με το περιβάλλον σου!


Ωροσκόπος Παρθένος

Την κτητικότητά σου: Αν βάλεις στο μάτι κάποιον,  όχι απλά τον ξεσκονίζεις στις παρατηρήσεις και στα σχόλια αλλά … Δεν τον αφήνεις να πάρει ανάσα! Η παρατηρητικότητά σου καθώς και το χούι που έχεις να βρίσκεις μόνιμα ελαττώματα στους άλλους σε κάνουν να πικρίανεις τους ανθρώπους γύρω σου!


Ωροσκόπος Ζυγός

Την αναποφασιστικότητα σου: Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, το γνωρίζεις, το αποδέχεσαι όμως δεν κάνεις κάτι για να το διορθώσεις…  Αναβάλεις το να πάρεις αποφάσεις, ρίχνεις το μπαλάκι στους άλλους, τα περιμένεις όλα έτοιμα και δεν θέλεις κανέναν να σε βγάζει από την «ζαχαρένια» σου! Δες το λίγο αλλιώς …


Ωροσκόπος Σκορπιός

Advertisements

Την καχυποψία σου:  Είναι γνωστό ότι δεν εμπιστεύεσαι εύκολα όμως βρε παιδί μου αυτή η καχυποψία σου σε κάνει πολλές φορές να τα βάζεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό και να παίρνεις το ρόλο του ντεντέκτιβ που προσπαθεί να εξιχνιάσει κάποιο μυστήριο! Σκέψου το εξής…Γιατί όλοι να έχουν βάλει στο μάτι να σε ξεγελάσουν ή να σου κάνουν «κακό»;


Ωροσκόπος Τοξότης

Την επιπολαιότητά σου:  Είσαι αυθόρμητος, τολμηρός αλλά και … επιπόλαιος ! Τα δύο πρώτα στοιχεία είναι η γοητεία σου, η επιπολαιότητα όμως γίνεται πραγματικά ο μπελάς σου γιατί σε φέρνει και αντιμέτωπο με καβγαδάκια με το περιβάλλον σου!


Ωροσκόπος Αιγόκερως

Την σκληρότητά σου:  αρκετές στιγμές παίρνεις το ύφος του αυστηρού καθηγητή που βάζει σε τιμωρία τους μαθητευόμενους του … Η σκληρότητα σου αποτελεί ένα από τα βασικά αρνητικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που σε γνωρίζουν! Μπορεί για σένα να είναι «άμυνα» το να κρατάς αποστάσεις, ωστόσο άθελά σου πικραίνεις ανθρώπους που δεν πρέπει.


Ωροσκόπος Υδροχόος

Τους Ρυθμούς σου: Τη μία θα ξυπνήσεις με χαμόγελα, σε 10 λεπτά όμως μπορεί να σε πιάσουν τα νεύρα σου .. Λες ότι θα αράξεις στο σπίτι γιατί σε πονά το κεφάλι σου και σε μία ώρα μπορεί να βρίσκεσαι καθοδόν σε ταξιδάκι για να συναντήσεις τον έρωτα που μιλούσες από το διαδίκτυο! Είναι γεγονός ότι τους ρυθμούς σου δύσκολα μπορεί κάποιος να τους ακολουθήσει


Ωροσκόπος Ιχθύς

Την αναβλητικότητά σου: Ωχ βρε αδερφέ γιατί να ζοριστώ σήμερα, αφού μπορώ να το κάνω και αύριο … Ναι αυτή είναι μία κλασική ατάκα δική σου  όπου την αναβολή την έχεις πραγματικά χόμπι… Οι δικοί σου άνθρωποι το ξέρουν, το έχουν κατανοήσει, μην φανταστείς όμως ότι δεν υπάρχουν και οι στιγμές που εκνευρίζονται τα μάλα!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα