Μην χασετε

Το απίστευτο δώρο του Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Ανιστον -Σπίτι 79 εκατ. δολαρίων

Ποιος άνδρας κάνει στην πρώην του δώρο γενεθλίων αξίας 79 εκατ. δολαρίων; Σύμφωνα με την Mirror, ο Μπραντ Πιτ. Και όχι στην Αντζελίνα Τζολί, αλλά στην πιο… παλιά πρώην, την Τζένιφερ Ανιστον.

Advertisements

Εχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που χώρισαν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον και στο μεσοδιάστημα αμφότεροι πρόσθεσαν άλλο ένα διαζύγιο στο ενεργητικό τους. Ακόμη και έπειτα από τόσο καιρό όμως, κατά καιρούς φουντώνουν οι φήμες ότι τρέχει ξανά κάτι μεταξύ τους. Αυτό είχε γίνει και όταν ο Πιτ είχε εμφανιστεί στο πάρτι της Ανιστον για τα 50α γενέθλιά της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τώρα όμως, η Mirror βάζει… φωτιά σε αυτές τις φήμες, αφού σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα το δώρο που έκανε ο Πιτ στην Ανιστον για τα γενέθλιά της ήταν μία έπαυλη αξίας 79 εκατ. δολαρίων! Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε σπίτι, αλλά εκείνο στο Μπέβερλι Χιλς, στο οποίο ζούσαν όσο ήταν ζευγάρι.

Οταν ο Πιτ και η Ανιστον χώρισαν, η έπαυλη βγήκε προς πώληση. Πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού λένε πως το γεγονός ότι έχασε τη σπίτι των ονείρων της έκανε μεγαλύτερο τον πόνο του διαζυγίου. Μετάνιωνε μάλιστα που δεν εξαγόρασε το μερίδιο του Πιτ. Φαίνεται όμως πως εκείνος, τώρα, φρόντισε να απαλύνει αυτόν τον παλιό πόνο.

Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα πάντα με την Mirror, αποφάσισε να καταξοδευτεί και να δώσει 79 εκατ. δολάρια, προκειμένου να αγοράσει ξανά το σπίτι, έτσι ώστε να το χαρίσει στην Ανιστον. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, εκείνη συγκινήθηκε όταν έμαθε τις προθέσεις του πρώην συζύγου της.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα