Μην χασετε

Το «αντίο» της Κατ. Γιώτα στον γυναικολόγο της: «Έφυγες και όλες οι γυναίκες φοβόμαστε χωρίς εσένα»

Η Κατερίνα Γιώτα, η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη αποχαιρέτησε τον γυναικολόγο της, Δημήτρη Κακαλέτρη με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Ο γιατρός «έφυγε» χθες από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στις ασθενείς του.

Η σύζυγος του ηθοποιού πόσταρε φωτογραφία με τον γιατρό, τον σύζυγό της και τον γιου τους στο μαιευτήριο κι έγραψε: «Κάποια πράγματα είναι προσωπικά και ίσως δεν πρέπει να λέγονται… Όμως θα ήθελα να μου επιτρέψετε να πω δυο λόγια για έναν σπουδαίο και όμορφο άνθρωπο… Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αγχωμένη και απογοητευμένη… Είχα περάσει μια αποβολή και μεγάλη ταλαιπωρία… Με εντυπωσίασε με την απλότητα του…!

Με την ενθάρρυνση του και το θάρρος του!!! Με το αστείρευτο χιούμορ του!! Από τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης και μάλιστα χωρίς να ξέρω πως είμαι έγκυος μου είπε τηλεφωνικά «είσαι έγκυος και έχεις αγόρι» ούτε Καν λέω… Εξεπλάγην τόσο ευχάριστα όταν όντως ανακάλυψα πως είμαι έγκυος!!! Η εγκυμοσύνη μου ένας Γολγοθάς αλλά εκείνος ήταν πάντα εκεί!

Advertisements

Έλεγε γερό μωρό γερή μαμά!!! 9 μήνες. Φρόντιζε και προστάτευε με τρυφερότητα και αγάπη τον μονάκριβο μου σαν φύλακας Άγγελος!!

Θυμάμαι μια φορά που του τηλ έντρομη να τον ρωτήσω αν κάνω αμνιοπαρακέντηση ή όχι μου είπε: “ Άσε μας ρε αγάπη μου ψάχνω ένα Πόκεμον!!!”.

Όταν έφτασε η ημέρα του τοκετού χιόνισε ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας!!! Ήμασταν μόνοι μας εγώ και ο άντρας μου… Ο Δημήτρης με φίλησε πατρικά με χάιδεψε και μου είπε: “μη φοβάσαι εγώ είμαι εδω! Είμαστε οικογένεια πια!!”

Όμως έφυγες νωρίς και όλες οι γυναίκες φοβόμαστε χωρίς εσένα….! Καλό ταξίδι αγαπημένε μας…

Advertisements

Θα σε θυμόμαστε για πάντα!»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα