Μην χασετε

Το έξυπνο κόλπο με το ψυγείο σου για να μειώσεις τους λογαριασμούς ρεύματος

Ο Άγγλος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης Phil Spencer, σου έχει τη λύση αφού αποκάλυψε ένα μάλλον ασυνήθιστο κόλπο για την εξοικονόμηση ενέργειας αυτή την εορταστική περίοδο, που έχει να κάνει με το ψυγείο σου.

Advertisements

 

Σε συνεργασία με την καμπάνια της Smart Energy GB, ο παρουσιαστής του Location, Location, Location (εκπομπή που κάθε εβδομάδα προτείνει λύσεις για αγορά σπιτιών), εξήγησε ότι τα άδεια ψυγεία καταναλώνουν πραγματικά περισσότερη ενέργεια από ότι τα γεμάτα ψυγεία.

 

Έτσι, το κόλπο του Phil είναι να χρησιμοποιήσεις μπουκάλια και να τα γεμίσεις με νερό βρύσης για να κρατήσεις το ψυγείο γεμάτο.

 

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το ψυγείο να χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια, καθώς δεν χρειάζεται να εργάζεται τόσο σκληρά και μπορεί να σου εξοικονομεί χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος.

Μαζί με το έξυπνο αυτό κόλπο, ο Phil μοιράστηκε και άλλες συμβουλές, όπως να βάψεις το δωμάτιό σου με σατινέ ή ημι-γυαλιστερό χρώμα, καθώς αντανακλούν καλύτερα τη θερμότητα (αλλά μόνο αν η ανακαίνιση βρίσκεται ήδη στο πρόγραμμά σου).

Ακόμα η αντικατάσταση των κανονικών λαμπτήρων με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας είναι, φυσικά, ένας απλός και εύκολος τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά ο Phil επιμένει ότι είναι πραγματικά αποτελεσματικός και μπορεί πραγματικά να σας εξοικονομήσει μέχρι 200 ευρώ τον χρόνο σε λογαριασμούς ρεύματος.

Advertisements

Τέλος, βάζοντας χαλιά στα δωμάτια θα συμβάλει επίσης στη μόνωση των δωματίων ​​ από τον θόρυβο όταν θέλεις να ξαπλώσεις ή να παρακολουθήσεις μια ταινία με ησυχία.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα