Μην χασετε

Του έστειλες και σε… “έγραψε”; Γιατί δεν απαντάει (και ίσως να μην σε γουστάρει)

«Ανάθεμα τα κινητά και αυτόν που τα’χει εφεύρει» λέει ένα τραγούδι αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Ή μάλλον είναι έτσι όταν σε πρήζουν στα τηλέφωνα ή δεν απαντάει το αντικείμενο του πόθου σου. Και αν στέλνεις και σε γράφει (ή μάλλον) δεν σου γράφει, τότε έχει τους λόγους του!

Advertisements

1.Δεν έχει χρόνο

Ναι συμβαίνει και αυτό. Μπορεί να του έστειλες την ώρα που γυμναζόταν, κανένας δεν έχει χρόνο να απαντήσει εκείνη την ώρα γιατί κόβεται ο ρυθμός. Και μην νομίζεις επειδή είδε το μήνυμα σημαίνει ότι έχει και χρόνο να απαντήσει. Απλά ήθελε να δει τι του έγραψες και θα απαντήσει όταν μπορέσει.

2.Δεν ξέρει τι να πει

Οι άντρες δεν είναι τόσο complicated όσο οι γυναίκες. Δεν θέλουν πολλά πολλά. Αν λοιπόν εσύ του έκανες κάποια δύσκολη ερώτηση μπορεί απλά να μην ξέρει τι να απαντήσει. Μπορεί να νομίζει πως θα παρεξηγηθείς οπότε επιλέγει απλά να μην το αντιμετωπίσει.

3.Το κινητό έκλεισε από μπαταρία

Σίγουρα θα γνωρίζεις πως σε όλα τα smartphone η μπαταρία δεν αντέχει ούτε μέρα. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να του έκλεισε και να μην μπορεί να το φορτίσει εκεί που είναι.

4.Ντρέπεται

Όπως και εσύ έτσι και εκείνος έχει κάθε δικαίωμα να ντρέπεται να σου μιλήσει. Στην αρχή τα συναισθήματα είναι όλα τόσο έντονα που ίσως χρειάζεται απλά λίγο χρόνο να σκεφτεί τι θα σου πει.

Advertisements

5.Το ξέχασε

Ναι συμβαίνουν και αυτά! Μπορεί την ώρα που σου έστειλε να ήταν απασχολημένος, να είδε το μήνυμα, να σκέφτηκε πως θα απαντήσει μετά αλλά το ξέχασε. Μην του θυμώνεις γι’ αυτό. Σίγουρα θα έχει συμβεί και σε σένα.

6.Δεν έχει τι άλλο να πει

Αν μιλάτε όλη μέρα μπορεί κάποια στιγμή απλά να μην έχει κάτι να πει. Ξέρω εσύ θα το θεωρούσες λογικό απλά να σου το πει ότι σταματάει την συζήτηση αλλά για τους άντρες αυτό είναι ανούσιο.

7.Δεν σε γουστάρει

Ξεκάθαρο.

thatslife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα