Μην χασετε

Τουρίστρια χάθηκε και χωρίς να το ξέρει συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Ισλανδία. Ένα γκρουπ τουριστών από την Ασία, είχε πάει στο εντυπωσιακό φαράγγι Έλντγκια, το οποίο έχει διαμορφωθεί από εκρήξεις ηφαιστείων και αποτελεί πόλο έλξης ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο. Όταν το λεωφορείο σταμάτησε, ο κόσμος βγήκε για βόλτα στο φαράγγι, αλλά όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν ότι μια γυναίκα έλειπε.

Ο αρχηγός του γκρουπ ανησύχησε και είπε πως θυμόταν την εξαφανισμένη τουρίστρια και τι φορούσε, περιγράφοντας μια γυναίκα με ύψος 1.60 μ., η οποία μιλούσε καλά αγγλικά. Άμεσα κάλεσε την αστυνομία και όλοι μαζί άρχισαν να ψάχνουν στο φαράγγι.

Το θέμα είναι ότι τελικά έψαχναν μια χαμένη γυναίκα, που δεν ήταν χαμένη. Καθόλου. Είχε επιστρέψει κανονικά στο λεωφορείο!

Συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό… του εαυτού της!

Advertisements

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά αργότερα, κατά τη διάρκεια της βόλτας, η γυναίκα αποφάσισε να αλλάξει ρούχα, με αποτέλεσμα κανείς να μην τη θυμάται. Το απίστευτο είναι ότι, όταν άκουσε την περιγραφή του εαυτού της, η γυναίκα δεν θεώρησε ότι η εξαφανισμένη τής μοιάζει και μάλιστα, συμμετείχε με προθυμία στις έρευνες για τον εντοπισμό… του εαυτού της!

Στην αναζήτηση της γυναίκα συμμετείχαν πενήντα άνθρωποι πεζοί ή με ειδικά οχήματα. Και κάποια στιγμή, μετά από ώρα και αφού η είδηση ανέβηκε σε όλα τα σάιτ της Ισλανδίας, η γυναίκα κατάλαβε ότι έψαχναν την ίδια, το είπε στην αστυνομία και η περιπέτεια τελείωσε.

Η είδηση, φυσικά, κάνει τον γύρο του κόσμου!

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα