Μην χασετε

Τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι σύμφωνα με το ζώδιό μας

Ευτυχία. Μία έννοια τόσο περίπλοκη αλλά και τόσο απλή την ίδια στιγμή. Εξαρτάται από πολλές παραμέτρους αλλά σίγουρα για τον καθένα παίζουν ρόλο πολλά στοιχεία, όπως για παράδειγμα τα στοιχεία του χαρακτήρα ή τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του καθενός. Ορισμένα ζώδια είναι πιο ευτυχισμένα όταν περιβάλλονται από τους αγαπημένους τους, ενώ άλλα περνάνε καλά όταν είναι μόνα τους. Μόλις βρεις αυτό που κάνει το ζώδιο σου να ανεβαίνει, θα είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο.

Advertisements

Κριός

Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν εσύ. Απαλλάξου από την εσωτερική πίεση για να είσαι πρώτη και καλύτερη συνέχεια. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα μπορείς να αποδεχτείς τον εαυτό σου, δηλαδή τα ελαττώματα και όλα τα υπόλοιπα.

Ταύρος

Είναι πραγματικότητα: Δεν χρειάζεται να είσαι δεσμευμένη για να είσαι ευτυχής. Η μόνη σχέση που έχει πραγματικά σημασία είναι αυτή που έχεις με τον εαυτό σου και μπορεί να είναι η πιο παθιασμένη, στοργική και άγρια ​​σχέση της ζωής σου. Γίνε ο συντροφος σου!

Δίδυμοι

Άσε τις λεπτομέρειες και άφησε τον εαυτό σου να κάνει εις βάθος συζητήσεις με άλλους. Όταν ανοιχτείς στους φίλους σου, θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις ισχυρότερες, διαρκείς σχέσεις (αυτό είναι που πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη).

Καρκίνος

Αρχισε να περιβάλλεις τον εαυτό σου με αισιόδοξους ανθρώπους που θα υποστηρίξουν τα όνειρά σου όταν αισθανθείς εμπνευσμένη και να σε παρηγορήσουν όταν είσαι λυπημένη. Μόλις αισθανθείς την υποστήριξη, θα είσαι σε θέση να λύσεις τα θέματα σου. Θετική ατμόσφαιρα, θετική ζωή!

Advertisements

Λέων

Δώσε την ενέργεια και το χρόνο σου σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου. Ένα ανθρωπιστικό έργο θα σου επιτρέψει να αναδείξεις το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου, την καρδιά σου και το γενναιόδωρο και στοργικό σου πνεύμα. Τι άλλο θα μπορούσε να θέλει ένας Λέων;

Παρθένος

Σταμάτησε να ευχαριστείς τους γύρω σου και άρχισε να ευχαριστείς τον εαυτό σου! Τη στιγμή που θα περιορίσεις την ανάγκη να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους και να ορίσεις κάποια όρια, θα νιώσεις ότι οι άλλοι σε σέβονται επιτέλους. Το να μάθεις να λες «όχι» και να εκφράζεις τη γνώμη σου ελεύθερα, θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη σου.

Ζυγός

Βρες ισορροπία στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Μην αφιερώνεσαι υπερβολικά σε έναν τρόπο σκέψης ή ένα συγκεκριμένο έργο. Βεβαιώσου ότι έχεις προγραμματίσει χρόνο για να χαλαρώσεις μόνη σου και να κάνεις παρέα με τους φίλους σου.

Σκορπιός

Τείνεις να κρατάς κακίες. Αλλά παρόλο που ίσως δεν το συνειδητοποιείς, η μεταφορά αυτού του βάρους δημιουργεί προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις. Μάθε να συγχωρείς και να ξεχνάς. Μόλις αφήσεις τις προηγούμενες δυσαρέσκειες, θα μπορείς να ζήσεις καλύτερα στο παρόν.

Advertisements

Τοξότης

Είναι γεγονός: Μπορεί να είσαι λίγο εριστική. Πριν όμως έρθεις σε αντιπαράθεση, δοκίμασε μια ήρεμη συνομιλία. Θα διαπιστώσεις ότι η παράλειψη του δράματος μπορεί να σου επιτρέψει να απολαύσεις μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια, μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο.

Αιγόκερως

Αφιέρωσε χρόνο μακριά από τη δουλειά και εστίασε στην προσωπική σου ζωή … ναι, πρέπει να απενεργοποιήσεις το τηλέφωνό σου το βράδυ και να σταματήσεις να διαβάζεις email το σαββατοκύριακο. Επικεντρώσου σε πράγματα που έχουν σημασία και ζήσε τη δουλειά μόνο στον χώρο της δουλειάς.

Υδροχόος

Μην αφήνεις κανέναν να σε κάνει να νιώθεις σαν να μην είσαι αρκετά καλή – γιατί είσαι. Όταν αποδέχεσαι τις ιδιορρυθμίες σου και τις επιδεικνύεις, θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αποδέξου το ποια είσαι και οι άλλοι θα το κάνουν επίσης.

Ιχθείς

Η ανησυχία για το μέλλον δεν θα σου επιτρέψει να ζήσεις τη στιγμή. Ζήσε τη ζωή σου σήμερα. Μην εστιάζεις στο αύριο! Αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τη στιγμή εκεί που βρίσκεσαι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα