Μην χασετε

Τι συμβαίνει όταν είσαι single στα 30

Τα χρόνια περνάνε και φτάνει η στιγμή που μπαίνετε στη δεκαετία των 30. Και τότε είναι που όλοι σας λένε πως θα έπρεπε να είχατε παντρευτεί, θα έπρεπε να είχατε κάνει μια οικογένεια. Θα έπρεπε, θα έπρεπε…Γιατί εσύ όχι; Τι έχεις πάθει; Τα τρέχει; Γιατί; Ατελείωτες ερωτήσεις που κατακλύζουν το μυαλό σας.

Κι όμως τίποτα κακό δεν σας συμβαίνει. Μερικές σχέσεις διαρκούν περισσότερο από κάποιες άλλες, ενώ πολλές φορές η αγάπη συμβαίνει σε μερικούς και όχι σε άλλους. Αν δεν σας έχει συμβεί τότε απλά ακόμα δεν είναι η ώρα. Εξάλλου η αγάπη έρχεται σε πολλές μορφές. Έρχεται με τη μορφή των φίλων, ενός κατοικίδιου, της καριέρας…Μπορεί να μην είναι η ρομαντική αγάπη που βλέπετε στις ταινίες, όμως είναι αγάπη.

Έτσι ένα είστε 30 plus και είστε ακόμα singles, μην αφήνετε την κοινωνία να υπαγορεύει τη ζωή σας και κάντε αυτό που θέλετε εσείς πραγματικά. Με ή χωρίς αγάπη μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της ζωής σας και να είστε ευτυχισμένοι.

Το να είστε singles στην ηλικία των 30 δεν πρέπει να είναι κάτι τρομακτικό ή να το κρύβετε. Η ζωή σας εξαρτάται μόνο από εσάς. Δεν εξαρτάται από τους ανθρώπους γύρω σας, την κοινωνία ή τα κοινωνικά μέσα.

Advertisements

Αν εξετάσατε πραγματικά τη ζωή των άλλων ανθρώπων, δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν προς τα έξω. Πάνω από το 50% των γάμων τελειώνει με διαζύγιο. Δεν είναι όλοι τόσο χαρούμενοι όσο φαίνονται στο Instagram.

Έτσι, ζήστε τη ζωή σας για σας. Βρείτε τον εαυτό σας. Βρείτε την αγάπη με άλλους τρόπους, ανεξάρτητα από την ηλικία, ακόμα και όταν η ζωή δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα