Μην χασετε

Τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο σου (8-14/4/2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 8 ως 14 Απριλίου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σημαίνει ανανέωση και νέα ξεκινήματα και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Είναι μια σαφής ένδειξη ότι μέχρι τις 20 του μήνα περίπου θα έρθει ένα κύμα ανανέωσης. Την επικοινωνία με τους άλλους και ιδιαίτερα με τον σύντροφό σου θα μπορούσες να προσέχεις λίγο περισσότερο. Ο ορμητικός και βιαστικός Άρης βρίσκεται στον οίκο που την αφορά και δεν είναι ακριβώς εύκολη υπόθεση να μπερδεύεται ο Άρης με την επικοινωνία. Η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο συναισθηματικά και λειτουργεί “θεραπευτικά”.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου. Είναι μια πολύ θετική Σελήνη που μέχρι τις 20 του μήνα φέρνει μια ψυχολογική ανανέωση. Είναι πιθανό να έχεις ένα άγχος με τις υλικές κτήσεις και τα οικονομικά, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις λίγο περίεργα και αυτό να αντανακλάται κάπως στις σχέσεις σου. Όμως και για αυτό υπάρχουν οι σχέσεις, για να παίρνουμε δύναμη και συναίσθημα από αυτές, και τα άλλα, τα περισσότερο πρακτικά θέματα να φαίνονται λιγότερο σημαντικά τελικά.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και είναι πολύ ενδιαφέρουσα και δυναμική. Μέχρι τις 20 του μήνα μπορεί να φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και οι νέες αυτές γνωριμίες να έχουν πολύ ενδιαφέρον, κάποια από αυτές και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου δίνει δυναμισμό και σε κάνει να μαγνητίζεις απίστευτα τους άλλους, επίσης. Για αυτό λοιπόν, είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να δημιουργηθεί κάτι νέο, δεν μου το βγάζεις αυτό από το μυαλό Δίδυμε ότι κάτι σκαρώνεις.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες και “απωθημένα”. Μισό λεπτό, Καρκίνε, φαίνεται σαν να μην ήθελες πριν και να θέλεις τώρα ή το αντίστροφο. Μια σταθερότητα και συνέπεια στις επιθυμίες σου δεν μπορείς να έχεις; Βέβαια, όταν πλησιάσεις ή απομακρυνθείς από κάποιον, τότε τον βλέπεις και διαφορετικά, οπότε ίσως ο Άρης να φέρνει στην επιφάνεια αυτό που τέλος πάντων πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο ή από τις σχέσεις, γενικότερα.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη δικτύωση, τις κοινωνικές σχέσεις, τις φιλίες και τις γνωριμίες – αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Ο Απρίλιος είναι ένας από τους πιο κοινωνικούς μήνες της χρονιάς, οπότε εκμεταλλεύσου τον και μην κλείνεσαι μέσα χωρίς λόγο. Η Αφροδίτη, επίσης, βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με το πάθος και την οικειότητα σε μια σχέση, αλλά και τον έρωτα και τη βαθιά αγάπη.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις και ως η ίδια πλανήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας, θα ευνοεί αυτούς τους τομείς μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Εν τω μεταξύ, η πρόσφατη νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στον όγδοο οίκο σου που αφορά τη βαθιά οικειότητα σε μια σχέση και το πάθος. Η αλήθεια είναι ότι ο Απρίλιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες για τη συναισθηματική σου ζωή. Αν αφήσεις και λίγο τον έλεγχο από τα χέρια σου, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι ο Απρίλιος είναι ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας για τη συναισθηματική σου ζωή. Ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες μέχρι τις 25 περίπου που σχετίζονται με μια νέα συναισθηματική σχέση ή με συνεργασίες. Τώρα που και ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, ανοίγεις τα φτερά σου και βιάζεσαι να ασχοληθείς με όλα όσα ονειρεύεσαι και επιθυμείς – πάντως μια νέα σχέση είναι στα πιθανά σενάρια.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύς, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, σε μια εκπληκτική θέση για τη συναισθηματική σου ζωή. Είναι μια από τις πολύ θετικές περιόδους της χρονιάς για μια νέα συναισθηματική ιστορία. Εν τω μεταξύ και ο Άρης βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με το πάθος και τον έρωτα, καθώς και με την αίσθηση βαθιάς οικειότητας με έναν άνθρωπο, κάτι που ενισχύει την άποψη ότι ερωτεύεσαι ή τέλος πάντων αποσυντονίζεσαι.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στον Κριό, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι η απόλυτη συμπαντική κίνηση για ένα νέο ξεκίνημα ή για μια νέα γνωριμία σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, ο Άρης βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και κατά κάποιο τρόπο όλη η ενέργειά σου επικεντρώνεται στον συναισθηματικό τομέα. Μπορεί ο Μάιος να σε βρει σε μια νέα σχέση ή να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στον τέταρτο οίκο σου είναι μια ένδειξη θετικών αλλαγών, ξεκινημάτων και ευκαιριών που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει και με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας και φυσικά το πόσο “ασφαλής” και εντάξει με τον εαυτό σου νιώθεις είναι συνδεδεμένο και με τις επιλογές που κάνεις στις ερwτικές σχέσεις. Αν δεν είσαι σε σχέση, πάντως, η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σου μπορεί να φέρει μια νέα συναισθηματική γνωριμία.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι ο Απρίλιος είναι ένας συμπαθέστατος και πολύ κοινωνικός μήνας. Μέχρι τις 25 περίπου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργήσεις και νέες σχέσεις. Και αυτό και επειδή ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα, ο πλανήτης του ενθουσιασμού και του ερWτισμού σε ένα πολύ ιδανικό σημείο! Και ευχάριστες στιγμές και ένας νέος έρωτας λοιπόν τον Απρίλιο! Καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός και σε είδη ανθρώπων που είναι αρκετά διαφορετικά από ό, τι έχεις συνηθίσει – είναι στη φύση σου εξάλλου να σου κινεί το ενδιαφέρον και την περιέργεια οτιδήποτε “νέο”.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις σε όποιες σχέσεις το χρειάζονται. Αλλά εκτός από αυτό, είναι πολύ πιθανό η συναισθηματική σου ζωή να αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο με τη θέση αυτή της Αφροδίτης. Μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα σχέση ή να αναζωπυρωθεί μια ήδη υπάρχουσα. Μπορεί όμως και να συναντηθείς με πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν για να γίνει και κάποιο είδος ξεκαθαρίσματος.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα