Μην χασετε

Τι πρέπει να κάνεις αμέσως μόλις εφαρμόσεις το αντηλιακό στο πρόσωπό σου

Σώσε τα χέρια σου

Advertisements

Είναι ένα tip που ίσως έχεις ακούσει ξανά στο παρελθόν. Αλλά αυτή είναι η εποχή που πρέπει να το ξαναθυμηθείς και φυσικά να μην σταματάς να το ακολουθείς.

Αυτό το μυστικό αφορά το αντηλιακό σου αλλά και τα χέρια σου.

Mαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τα πινέλα του μακιγιάζ!

Άραγε χρησιμοποιείς αντηλιακό στα χέρια σου; Φυσικά και όχι θα είναι η λογική απάντηση και δεν μπορούμε να πούμε ότι έχεις και άδικο.

Ωστόσο, τα χέρια είναι ένα σημείο, που όπως λέμε, μαρτυρά την ηλικία των γυναικών και εφόσον είναι διαρκώς εκτεθειμένα, απαιτούν κι αυτά να προστατεύονται αναλόγως.

Όσο είσαι στο αμάξι και οδηγείς, όσο περπατάς, όσο κάνεις εξωτερικές δραστηριότητες. Δεν θεωρείς ότι τα χέρια σου έχουν την ίδια ανάγκη αντηλιακής προστασίας όπως το πρόσωπο και το σώμα σου;

Ορίστε, λοιπόν, τι απλό μπορείς να κάνεις.

Εφαρμόζοντας το αντηλιακό στο πρόσωπό σου και εφόσον έχεις ολοκληρώσει την διαδικασία, με ότι προϊόν έχει μείνει, πέρασέ το στα χέρια σου. Είναι μία κίνηση, που αν την κάνει κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα τη συνηθίσεις. Σίγουρα η ποσότητα που έχει μείνει ίσως να μην είναι η ιδανική, αλλά ευχόμαστε ότι εφόσον σου γίνει συνήθεια να κάνεις την κίνηση, ίσως προσθέσεις λίγο ακόμα προϊόν για να είσαι σίγουρη ότι τα χέρια σου πλέον θα είναι σωστά προστατευμένα.

Advertisements

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, δεδομένου ότι κάθε πρωί εφαρμόζεις όπως και να έχει αντηλιακό στο πρόσωπό σου. Να τα λέμε και αυτά!

Από την άλλη, αν δεν κάνεις αυτή την κίνηση, σου προτείνουμε να έχεις στο αυτοκίνητό σου ή μέσα στην τσάντα σου μία κρέμα χεριών με αντηλιακό δείκτη και εφόσον βγαίνεις έξω να μην ξεχνάς να την εφαρμόζεις.

10 φυσικoί τρόπoι για vα σφίξετε το δέρμα σας, και να χάσετε το περιττό δέρμα από τα χέρια σας

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα