Μην χασετε

Τι ονειρεύονται τα 12 Ζώδια; Ποιος είναι ο συνηθισμένος εφιάλτης σου;

Κάθε βράδυ βλέπουμε 4-7 Όνειρα, τα οποία έχουν διάρκεια 1 έως 2 ώρες … ακόμα και αν το πρωί ξυπνήσουμε και δεν τα θυμόμαστε, δεν παύει να τα έχουμε ονειρευτεί. Μεγάλες Επιστημονικές έρευνες έχουν γίνει κατά καιρούς για να διαλευκάνουν το «μυστήριο» των ονείρων … Εκτός από τα προφητικά μηνύματα των ονείρων των οποίων την ερμηνεία βλέπουμε πάντα στον Ονειροκρίτη ,  είναι βέβαιο ότι πολλά από αυτά μας φανερώνουν και κρυφά μηνύματα του υποσυνειδήτου! Εμείς σήμερα θα αναλύσουμε τα όνειρα των 12 Ζωδίων από την αστρολογική σκοπιά. Τι ονειρεύονται τα 12 Ζώδια; Ποιοι είναι οι συνηθισμένοι εφιάλτες τους;

Advertisements

 

Κριός

Ο Κριός , ο «μαχητής» του ζωδιακού, συχνά ονειρεύεται ότι δίνει τον δικό του αγώνα για να υπερισχύσει. Τα περισσότερα όνειρά του όταν είναι σε ένταση και σε στρες, είναι βίαια, έντονα, πολύ ζωντανά … Συνήθως ονειρεύεται ότι τσακώνεται, ότι βρίζει, ότι τα λέει έξω από τα δόντια … Άλλες πάλι φορές, βλέπει όνειρα που του ανεβάζουν το «εγώ» του, για παράδειγμα ότι έχει κατακτήσει κάτι που το θεωρούσε δύσκολο. Με κυβερνήτη του τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της σeξουαλικότητας, δεν παύει να ονειρεύεται και σeξουαλικές περιπτύξεις!

 

Ταύρος

Ο Ταύρος, το παιδί της «Αφροδίτης» αγαπά τον ύπνο και να έχει το ραχάτι του …. Ονειρεύεται πολύ συχνά την ύπαιθρο, ότι βρίσκεται μέσα σε λιβάδια και απολαμβάνει την όμορφη φύση. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπει στον ύπνο του ότι απολαμβάνει το αγαπημένο του φαγητό, ότι τρώει τα πάντα άνευ ορίων (ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται)! Τα όνειρά του όμως είναι και ρομαντικής φύσεως, αφού συχνά βλέπει το άτομο που ποθεί ! Όταν ένας Ταύρος είναι πιεσμένος και αγχωμένος, μπορεί να δει τον εαυτό του με παλιά ή και σκισμένα ρούχα , δυστυχισμένο, γεμάτο μοναξιά, χωρίς να έχει την άνεση να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του …

 

Δίδυμος

Advertisements

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που κοιμάται τις λιγότερες ώρες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ονειρεύεται … Ωστόσο, δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει και να θυμηθεί τα όνειρά του! Τις περισσότερες φορές ονειρεύεται ότι μιλάει, ότι τα λέει έξω από τα δόντια, ότι συζητά πράγματα τα οποία τα κρατούσε εδώ και καιρό μέσα του … Στον ύπνο του θα βρίσει, θα φωνάξει, ιδιαίτερα όταν είναι πολύ αγχωμένος ή θυμωμένος … Ωστόσο υπάρχουν και όμορφα όνειρα για τον Δίδυμο … Συνήθως θα δει ότι βρίσκεται σε ένα πλοίο, σε ένα αεροπλάνο ή ότι οδηγεί για να πάει να εξερευνήσει και να δει νέους τόπους!

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ως ζώδιο του Νερού και με κυβερνήτη του την Σελήνη είναι ένα από τα ζώδια που ονειρεύεται πιο συχνά, ενώ τα όνειρά του συνήθως  έχουν και προφητικό χαρακτήρα … Στα όνειρά του , βγαίνουν πολύ συχνά οι υποσυνείδητοι φόβοι του και ζητήματα του παρελθόντος τα οποία και δεν έχει ξεπεράσει… Θα ονειρευτεί τα παιδικά του χρόνια, τις όμορφες αλλά και τραυματικές εμπειρίες που πιθανότατα έζησε, θα δει σε όνειρο λόγια, περιστατικά και ανθρώπους που άγγιξαν με έναν ευαίσθητο τρόπο την ψυχή του! Οι πρωταγωνιστές των ονείρων του είναι η οικογένειά του, ή άτομα που αισθάνεται ο ίδιος σαν οικογένεια. Μέσα από τα όνειρά του, βγαίνουν στην φόρα όλα τα συναισθήματά του, ενώ πολλές φορές τα όνειρα που βλέπει, είναι προειδοποιητικά σημάδια για το μέλλον!

 

Λέων

Ο Λέοντας βλέπει όνειρα υπερπαραγωγή! Είναι θεατρικά, έχουν πλοκή, είναι σαν να είναι βγαλμένα από ταινία του Χόλυγουντ! Άλλοτε έχουν συναίσθημα, άλλοτε δράση και περιπέτεια, σίγουρα όμως πάντα έχουν πάθος και σασπένς. Θα ονειρευτεί ότι βρίσκεται σε παλάτια και ότι ζει την μεγάλη ζωή,  ότι τον κυνηγούν οι θαυμαστές του, ενώ τις περισσότερες στιγμές θα ονειρευτεί το άτομο που είναι ερωτευμένο και ότι απολαμβάνουν στιγμές γεμάτες έρωτα και πόθο! Τα όνειρά του τα έχουν όλα, γέλια, κλάματα, προδοσίες, χαρές αλλά και δράματα! Ο Εφιάλτης του;;; Ότι του έπεσαν τα δόντια ή τα μαλλιά… Για κάποιο λόγο τον τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να χάσει την λάμψη του, την αρχοντιά του, την καλοπέραση και την άνεσή του!

 

Advertisements

Παρθένος

Η Παρθένος βλέπει όνειρα για υποθέσεις που την αγχώνουν και είναι ήδη στην σκέψη της! Για παράδειγμα περνάει ένα πιεστικό διάστημα στην δουλειά; Θα δει όνειρο ότι δεν προλαβαίνει να κάνει όσα πρέπει, ότι κάνει λάθη στην δουλειά ή και ότι χάνει  την εργασία του! Οι καθημερινές έννοιες και οι προβληματισμοί βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί ανάλαφρα. Ένας εφιάλτης για την Παρθένο, είναι η αρρώστια όπου είναι ένας από τους μεγάλους του φόβους!

 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα από τα ζώδια που σχετικά έχει ήρεμο ύπνο και αρμονικά όνειρα. Σπάνια θα δει εφιάλτες ή θα έχει άτσαλο ύπνο. Τα περισσότερα όνειρά του, συνδέονται με την επαφή τους με τα άτομα που σχετίζονται… Δεν θα δει ποτέ όνειρο που ο ίδιος να είναι μόνος του ή να νιώθει μοναξιά …   Συνήθως θα ονειρευτεί τον σύντροφό του (τον νυν ή αυτόν που θέλει να αποκτήσει), τα όνειρά του είναι ρομαντικά, τρυφερά, θυμίζουν κινηματογράφο … Θα δει στο όνειρό του ότι αρραβωνιάζεται, ότι παντρεύεται, ότι έμεινε έγκυος!  Όταν είναι σε ένταση και σύγχυση, εκεί μπορεί να δει τον εφιάλτη ότι τσακώθηκε με το ταίρι του και τον παράτησε …

 

Σκορπιός

Ένα από τα πιο διαισθητικά ζώδια είναι ο Σκορπιός, ο οποίος έχει έναν βαθύ και δυσνόητο για πολλούς ανθρώπους ψυχισμό! Τα όνειρά του πολλές φορές είναι προφητικά και έχουν μία ιδιαίτερη σημασία. Άλλες πάλι φορές, μπορεί απλά να σκιαγραφούν την ψυχολογική του κατάσταση. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ζώδιο έχει για κυβερνήτη του τον Πλούτωνα, είναι ένα από τα ζώδια που θα ονειρευτεί πολλές φορές τον θάνατο, την εκκλησία, τον παπά . Τα όνειρα του πολλές φορές είναι σκοτεινά … Τις στιγμές που θα ξυπνήσει και θα σου πει το όνειρό του μαζί με τη φράση : «κάτι θα συμβεί» … πίστεψε τον!

 

Τοξότης

Σπάνια θα ακούσεις από έναν Τοξότη ότι είδε ένα όνειρο, γιατί τις περισσότερες φορές τα ξεχνάει και το πρωί βιάζεται να ετοιμαστεί για να μην καθυστερήσει (που πάντα καθυστερεί) στις εργασίες του! Στις ήρεμες φάσεις του, ο Τοξότης θα ονειρευτεί ότι ταξιδεύει όλο τον κόσμο, ότι επισκέφτηκε μέρη που πάντα ήθελε ,  ότι έζησε συγκλονιστικές εμπειρίες κλπ ! Ο εφιάλτης του;;;; Ότι τράκαρε, ότι έπεσε από αεροπλάνο, ότι είχε ένα ατύχημα κλπ … Ακόμα όμως και τα δυσάρεστα όνειρα γρήγορα τα ξεχνά και πάει παρακάτω, χωρίς να δίνει έμφαση…

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως προσπαθεί πάντα να εκλογικεύσει τα όνειρά του, πιστεύοντας ότι είναι προϊόντα των σκέψεων και των επιρροών που δεχόμαστε από το περιβάλλον. Στο όνειρό του θα δει ότι έγινε μεγάλος και τρανός στα επαγγελματικά του, ότι απόκτησε την δική του μεζονέτα, το δικό του τζιπ και ότι όλοι τον θαυμάζουν για την καταξίωση και την άνοδο του! Θα δει στον ύπνο του ότι έγινε ο Διευθύνοντας Σύμβουλος σε μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Ο εφιάλτης του όμως ποιος είναι;;; Ότι κάποιοι βγάλανε τα άπλυτά του στην φόρα; Ότι καταρρακώθηκε από τους ανταγωνιστές του, ότι έπιασε πάτο και ρεζιλεύτηκε στα μάτια όλων …

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος βλέπει συνήθως όνειρα όταν είναι στο πρώτο στάδιο του ύπνου όπου εκεί θα ξυπνήσει και απότομα .. συνήθως αυτά τα όνειρα έχουν και κάποια ιδιαίτερη σημασία, αφού τις περισσότερες φορές είναι αναλαμπές προειδοποιητικές. Ονειρεύεται ότι βγήκε για διασκέδαση με φίλους, ονειρεύεται τα ζώδια που τόσο πολύ αγαπά, ότι υιοθέτησε ένα παιδάκι, ή ότι δώρισε όλα του τα υπάρχοντα , ότι έκανε μία μεγάλη εφεύρεση, ότι πήγε σε αναδάσωση , ότι τσακώθηκε  με κάποιον που πέταξε την σακούλα από το φαγητό του άτσαλα στο δρόμο … Από εφιάλτες ο Υδροχόος μπορεί να δει σεισμούς και ξαφνικά σοκαρίσματα!

 

Ιχθύς

Τα όνειρα του Ιχθύ είναι με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αρκετά από αυτά όμως έχουν ένα βαθύτερο νόημα και μία βαθύτερη σημασιολογία! Ο Ιχθύς θα ονειρευτεί θάλασσες, γοργόνες,  ξωτικά , νεράιδες (μη σου πω και τον Αλαντίν παρέα)! Θα δει όνειρα που είναι βγαλμένα από μία άλλη εποχή, θα ονειρευτεί παλάτια, σπήλαια, τούνελ κλπ .. Όσο για τους εφιάλτες ενός Ιχθύ είναι ότι έχασε κάτι πολύτιμο που αγαπά , ότι μέθυσε και ξέχασε μέχρι και το όνομά του, ή πολύ απλά στο όνειρό του μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια οι αδυναμίες και οι ανασφάλειές του!

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα