Μην χασετε

Τι να κάνεις με τα μαλλιά σου όταν έχει φοβερή ζέστη

Δεν λέω, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή, ξέρεις.. θάλασσα, ήλιος, διακοπές! Αυτό όμως που δεν μπορώ με τίποτα να ανεχτώ είναι να έχω τα μαλλιά μου κάτω όταν έχει απίστευτη ζέστη.

Advertisements

Αρνούμαι να αφήνω τα μακριά μαλλιά κάτω και να υποφέρω, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να βρω εναλλακτικές! Παρακάτω μπορείς να δεις και εσύ τις ιδέες για χτενίσματα που μπορείς να κάνεις όταν η ζέστη πραγματικά δεν υποφέρεται.

Braid 

Η πιο κλασσική και εύκολη λύση που βρήκα είναι να πιάνω τα μαλλιά μου ένα ψηλό κότσο και να κάνω μία μεγάλη και ογκώδης πλεξούδα. Αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά λεπτά χωρίς όγκο, ψέκασε με λακ και κρέπαρε πριν κάνεις το χτένισμα.

Γαλλική πλεξούδα & messy bun

Αν μπορείς να κάνεις γαλλική πλεξούδα στα μαλλιά σου, τότε σίγουρα δοκίμασε να κάνεις το παρακάτω χτένισμα όταν η θερμοκρασία έχει ανέβει στα ύψη και σκέφτεσαι πως ίσως το bob κούρεμα ίσως είναι μία καλή ιδέα!

Messy bun

Εντάξει, αν δεν είσαι hair expert τότε δεν χρειάζεται να κάνεις γαλλική πλεξούδα, αλλά έναν ατιμέλητο ψηλό κότσο, και να ψεκάσεις με λακ για να μην πετάνε οι μπροστινές τούφες. (συμβαίνει σε όλες μας!) Απόφυγε τα τσιμπιδάκια αν μπορείς!

Πλαϊνή πλεξούδα 

Άλλο ένα χτένισμα με πλεξούδες είναι το παρακάτω, αν πιστεύεις ότι θα σε δυσκολέψει και θα σου πάρει χρόνο, τότε κάνε την κλασσική και είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου βόλτες!

Advertisements

Διπλή γαλλική πλεξούδα μαζεμένη σε σικ κότσο

Ίσως και το αγαπημένο μου χτένισμα. Μαζεύω τα μαλλιά με διπλή πλεξούδα γαλλική την οποία την γυρνάς και την ασφαλίζεις με τσιμπιδάκι!

2 girly πλεξουδάκια

Ένας εύκολος τρόπος να αντιμετωπίσεις την ζέστη τώρα το καλοκαίρι αν έχεις μακριά μαλλιά είναι να κάνεις δύο πλεξουδάκια, και να κρατήσεις το girly style, ενώ παράλληλα είσαι άνετη!

Chic bun με γαλλική πλεξούδα

Θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι οι γαλλικές πλεξούδες όταν έχει ζέστη πραγματικά θα σε σώσουν! Μπορείς να κάνεις μία μπροστινή και να ανανεώσεις εύκολα και γρήγορα το hairstyle!

Advertisements

Και αν έχεις κοντά μαλλιά…

Τότε δοκίμασε να κάνεις μία πλαϊνή χωρίστρα και να κρεπάρεις τα μαλλιά, πιάνοντάς τα από πίσω με μικρό λαστιχάκι. Αν είναι αρκετά πιο κοντά, μην διστάσεις να χρησιμοποιείς κλαμεράκι!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα