Μην χασετε

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η έκλειψη στις 17 είναι σεληνιακή και είναι αρκετά έντονη. Πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τη σχέση σου με πρόσωπα “εξουσίας”. Παρ’ όλα αυτά την επόμενη μέρα έχουμε μια πολύ θετική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Οι αλλαγές μπορεί να είναι μεγάλες, όπως μετακόμιση, ή και πιο μικρές. Ότι και να είναι αυτό, το αποτέλεσμα θα είναι ότι νιώθεις ότι αλλάζει η ζωή σου και από ό,τι φαίνεται δεν έχεις άδικο. Το σπίτι και η οικογένεια είναι πάντα μια καλή βάση για να ξεκινούν ριζικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη στις 17 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη γνώση, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και τα ταξίδια. Είναι αρκετά έντονη, οπότε θέματα σπουδών και ταξιδιών θέλουν προσοχή. Και επειδή ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου από τις 19 είναι σημαντικό να προσέχεις την επικοινωνία. Συχνά σκέφτεσαι ότι δεν το έχεις το επικοινωνιακό, ότι είσαι εσωστρεφής τύπος και όταν πας να μιλήσεις, να ζητήσεις ή να εξηγήσεις, κάτι γίνεται και στραβώνει το πράγμα. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, πιο γρήγορος και σε διαρκή κίνηση. Μπορεί να το σκέφτεσαι και να κουράζεσαι ήδη, η αλήθεια όμως είναι ότι η κίνηση στην οποία θα βρεθείς – και ενδεχομένως τα νέα μέρη, γιατί παίζει να κάνεις ταξίδια- θα δώσουν άλλη διάσταση στις σχέσεις και τα επαγγελματικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη στις 17 είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον Αιγόκερω. Είναι αρκετά έντονη και μπορεί να έχεις ήδη πάρει τα “μηνύματά” της. Από την άλλη η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη την επόμενη μέρα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.  Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστα νέα και μάλιστα μπορεί να έχεις κάποια καινούρια συνεργασία ή να κάνεις μια γνωριμία ή οποία θα σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Αν οι εξελίξεις δεν έρθουν από την παρούσα δουλειά σου, τότε θα προκύψει μια άλλη συνεργασία ή μια άλλη δουλειά. Πάντως, αφού ο δεύτερος οίκος αφορά και την ασφάλειά σου, και αφού έχεις πραγματικά ανάγκη να νιώθεις ασφαλής με τα οικονομικά σου, δρομολόγησέ το λίγο αυτό. Ποιότητα ζωής δεν είναι να ανακαλύπτεις συνέχεια καινούριες ανάγκες, αλλά να κοιμάσαι ήσυχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 17 έχουμε μια δεύτερη έκλειψη αυτόν τον μήνα, αυτή τη φορά σεληνιακή, η οποία πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου. Η έκλειψη αυτή έχει κάποιες δυσκολίες και σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Από την άλλη την επόμενη μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι εξαιρετικά θετικό και μπορεί να φέρει ένα ταξίδι, μεταξύ άλλων. Από τις 19 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και σίγουρα η επικοινωνία θέλει λίγο περισσότερη προσοχή. Υ.Γ. Είναι βέβαιο ότι γυρνάς νέα σελίδα και προχωράς μπροστά στα επαγγελματικά σου. Μάλλον όμως έχεις μπλέξει με ένα η περισσότερα bossy άτομα τα οποία ναι μεν σου δίνουν αυτό που χρειάζεσαι, δηλαδή χρήματα αν πρόκειται για συνεργάτες, αλλά από την άλλη μεριά, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την κλασική συμπεριφορά του αφεντικού «εγώ κάνω κουμάντο, άσε τα άλλα πάνω μου». Αυτό βέβαια, μπορεί να συμβαίνει αυτό το μήνα, δεν θα συνεχιστεί ακριβώς έτσι αργότερα.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στις 17 στον έκτο οίκο σου, είναι σεληνιακή και έχει κάποια δυσκολία, την οποία όμως μπορεί να έχεις ήδη βιώσει. Είναι μάλλον αρκετές οι εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις αυτή την περίοδο. Το καλό όμως είναι ότι από τις 19 ο ανάδρομος Ερμής θα μετακινηθεί από το ζώδιό σου στον Καρκίνο και αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά. Είναι ώρα να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου, σωματικές, συναισθηματικές, πνευματικές. Πρόσεξε όμως, εστιάζω στις ανάγκες μου δεν σημαίνει παραβλέπω τις ανάγκες των άλλων. Όλοι έχουμε δικαιώματα φυσικά, κι εσύ και οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στις 17 και είναι σεληνιακή. Είναι αρκετά έντονη και αφορά τη συναισθηματική σου ζωή και τη συντροφικότητα, μπορεί όμως να έχεις ήδη πάρει τα μηνύματά της (ήδη από τον προηγούμενο μήνα). Από την άλλη την επόμενη μέρα έχουμε μια πολύ θετική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα που σχετίζεται και με τις σχέσεις και με την κοινωνική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να έχεις μια έντονη κοινωνική ζωή, να περάσεις καλά και να γνωρίσεις ανθρώπους που να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου σε σημείο να τους ερωτευτείς. Μην την αφήσεις να περάσει.

ΖΥΓΟΣ

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να είναι αρκετά έντονη, οπότε θα ήταν καλό να αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις. Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει μια πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα, όμως, η οποία σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Η νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα σου σου επιτρέπει να βρεις νέα δουλειά ή να αλλάξεις τις συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα και να ανέβεις στα μάτια σημαντικών για την επαγγελματική σου πορεία ανθρώπων. Δεν είναι όμως μόνο τα επαγγελματικά. Κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι τα συναισθηματικά σου μπορούν να πάνε πραγματικά καλά. Και ίσως νιώθεις περισσότερο την αγάπη γύρω σου γιατί αγαπάς λίγο περισσότερο τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του μήνα και θα πραγματοποιηθεί στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία. Είναι αρκετά έντονη, οπότε θέλει κάποια προσοχή για το πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς. Την επόμενη μέρα, όμως, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα σχηματίσουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Υ.Γ. Μπορεί να υπάρχει κάποιος στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που να σου ασκεί πίεση ή να προσπαθεί να σε αναγκάσει να υποτάσσεσαι σε αυτά που θέλει, ή να σε χειριστεί ποικιλοτρόπως, όμως δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Πρόσεξε όμως τους χειρισμούς, τις ύπουλες τεχνικές που βασίζονται είτε στην κολακεία είτε στο να σου δημιουργηθούν ενοχές. Για να αντέχεις τα χειριστικά άτομα πρέπει να ξέρεις τα δυνατά και τα αδύνατά σου σημεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Είναι αρκετά έντονη, οπότε από την πλευρά σου χρειάζεται κάποια προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες. Την επόμενη μέρα όμως έχουμε μια πολύ θετική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, η οποία πάλι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Πολύ πιθανό πάλι να αναρωτιέσαι γιατί κάποια σχέση που έχεις ή που είχες δεν έχει την πορεία ή την κατάληξη που θα ήθελες και γιατί μοιάζει τόσο πολύ με τις προηγούμενες. Αν ελκύεις ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπων, πρέπει να ελέγξεις τι μηνύματα εκπέμπεις όταν σε πρωτογνωρίζουν και κολλάνε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πάνω σου. Γιατί ίσως από εσένα να ξεκινάει αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του μήνα και πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Είναι αρκετά έντονη, οπότε θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός με θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και την επικοινωνία, κυρίως. Την επόμενη μέρα όμως, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε ανταμείψει και θα φέρει καλά νέα που αφορούν μια σχέση ή συνεργασία. Αυτό το μήνα όμως ίσως έχεις την τάση να γίνεσαι ανταγωνιστικός. Μπορεί να έχεις τους λόγους σου, μπορεί να νιώθεις ότι απειλείσαι ή να νιώθεις την ανάγκη για επιβεβαίωση, δεν χρειάζεται όμως να ρισκάρεις ή να τραυματίζεις τις σχέσεις σου για αυτά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ανθρώπους που να εμπιστεύεσαι και να σε εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, όχι άλλους ανταγωνιστές και αμήχανες επαφές με τους γύρω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του μήνα και είναι σεληνιακή. Πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και δεν είναι ακριβώς εύκολη. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι αλλάζει η διάθεσή σου, μετά την έκλειψη, προς το καλύτερο. Το θετικό είναι ότι την επόμενη μέρα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την εργασία και τα οικονομικά. Και κάτι άλλο: είναι απαραίτητο να εκφράζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου: 1. Δεν είσαι σούπερμαν που δεν έχει ανάγκες (αν και από ό,τι θυμάμαι και αυτός είχε). 2. Δεν γίνεσαι ευάλωτος στα μάτια των άλλων όταν εκφράζεις τις ανάγκες σου. 3. Αν εκφράζεσαι εξαρχής αποφεύγεις να ελκύεις άτομα που νομίζουν ότι είσαι υπεράνθρωπος και σου κάθονται στο στήθος μέχρι που ασφυκτιάς και εξαφανίζεσαι.

ΙΧΘΥΣ

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του μήνα, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου. Είναι αρκετά έντονη και θα ήταν καλό να προσέχεις τις εντάσεις, ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις. Το καλό είναι ότι την επόμενη μέρα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα.  Όσον αφορά τη δημιουργικότητα, έχεις αρχίσει να εκφράζεσαι- ακόμη κι αν η δουλειά σου είναι από αυτές που θεωρούνται πεζές- και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό σε σημείο που μπορείς να γίνεις μέχρι και διάσημος. Μπορεί αυτό βέβαια να μην συμβαίνει στη δουλειά σου αλλά σε κάποιον άλλον τομέα. Φαίνεται όμως ότι θα προκύψουν κάποιες συνεργασίες ή κάποια νέα projects που θα αποτελούν το διαβατήριο για αναγνώριση, επιτυχία και ακόμη περισσότερες και καλύτερες συνεργασίες. Μείνε πιστός στο ένστικτό σου και στον επαγγελματισμό σου, έχεις μια εσωτερική σοφία που φαίνεται ότι ξέρει πού σε πηγαίνει. Το ίδιο ισχύει και στα ερwτικά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα