Μην χασετε

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουλίου 2019

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 8 ως 14 Ιουλίου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Βρισκόμαστε σε έναν πολύ ενδιαφέροντα μήνα με δύο εκλείψεις και από αυτή τη βδομάδα με ανάδρομο Ερμή στον πέμπτο οίκο σου. Είναι πολύ πιθανό να δεις πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν. Σίγουρα όμως αξίζει να κάνεις έναν απολογισμό σε σχέση με τη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι από τους Κριούς που έχουν ταλέντο στον να καταπιέζονται θα σε πιάσουν διάφορα ψυχοσωματικά όπως ημικρανίες, μέση, κλπ. Οπότε άσε τον δυναμισμό σου ελεύθερο και εκφράσου. Αν πάλι είσαι ο Κριός που δεν κρατιέται, αρκετές φορές θα νιώθεις νευρικότητα και θα τα χώνεις στους γύρω χωρίς να υπάρχει και κανένας ιδιαίτερος λόγος. Οπότε αποστολή σου αυτές τις μέρες είναι να κρατάς ισορροπίες. Go with the flow, μην αντιστέκεσαι, αλλά μην προσπαθείς να κολυμπάς και πιο γρήγορα από το ρεύμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 8, είναι ώρα για “παύση” της δράσης, για απολογισμό και για κάποιους για ξεκούραση. Μπορείς να ασχοληθείς και με το σπίτι, για παράδειγμα να κάνεις κάποιες επιδιορθώσεις, να απαλλαγείς από περιττά, να κάνεις μια γενική εκκαθάριση. Ίσως δεις και πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι που θα αποδειχτεί πολύ ευχάριστο. Υ.Γ. Ίσως κάποιες φορές περιμένεις από τον σύντροφό σου να καλύψει ένα κενό σου ή να απαντήσει σε κάποιο ερώτημά σου και αργότερα απογοητεύεσαι γιατί δεν γίνεται τίποτα. Την απάντηση όμως την έχεις εσύ, για αυτό δεν νιώθεις να ηρεμείς. Αυτές οι σκέψεις που περνάνε γρήγορα αλλά τακτικά από το μυαλό σου, ποιες ανάγκες σου κρύβουν άραγε από πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από τις 8 θα κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου, κάτι που έχει δύο πλευρές. Η πρώτη είναι ότι μπορεί η επικοινωνία να είναι λίγο δύσκολη κάποιες φορές, γιατί ο εν λόγω οίκος την αφορά. Η δεύτερη είναι ότι έχει έρθει μια πολύ καλή στιγμή για να κάνεις έναν απολογισμό, να αναγνωρίσεις όσα έχεις και όσα έχεις καταφέρει και να σκεφτείς πώς θέλεις να προχωρήσεις. Αφού έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, πρόσεξε λίγο τις επιλογές σου ώστε να μην μαζέψεις δίπλα σου κάθε ασύμβατο με εσένα άτομο, ή οποιονδήποτε μυρίζεται ότι κάτι θα κερδίσει από εσένα. Άρχισε επιτέλους να πηγαίνεις εκεί που πρέπει να πηγαίνεις, στο συναίσθημα, στη συμβατότητα, την οικειότητα. Με λίγα λόγια σε ανθρώπους που θέλουν και να πάρουν αλλά και να σου δώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements
Ο Ερμής από τις 8 θα κινείται ανάδρομα στον δεύτερο οίκο σου. Είναι μια ιδανική περίοδος για ανασκόπηση, ξεκούραση, διακοπές, σχεδιασμό, αλλά όχι ακριβώς για δράση. Είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλονται. Δύο πράγματα πρέπει να έχεις υπόψη σου όμως. Αφενός, μην βιάζεσαι και πολύ, γιατί από αυτήν τη βδομάδα ο ανάδρομος Ερμής θα φροντίσει να μπούμε όλοι σε λίστα αναμονής για το οτιδήποτε, οπότε αυτά που θέλεις να γίνουν θα γίνουν, αλλά θα καθυστερήσουν λίγο. Αφετέρου, μην αφήνεις το εκάστοτε κόλλημά σου να σε απομακρύνει από τις συναισθηματικές σου σχέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να χαλαρώνεις και λίγο γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σε προσεγγίσουν οι άλλοι συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 8 στο ζώδιό σου! Μέχρι το τέλος του μήνα τα πράγματα θα πηγαίνουν αργά (καλό αυτό) και η επικοινωνία κάποιες φορές μπορεί να μην είναι εύκολη. Από την άλλη είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις έναν απολογισμό και να ξεκουραστείς, για να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, χωρίς να δράσεις όμως, και για να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Αυτοπεποίθηση, διεκδικητικότητα, ομορφιά, χρήματα, ακούγονται μακρινά και ξεχασμένα. Κι όμως, ο Άρης σου δίνει ενέργεια αυτοπεποίθηση και σε κάνει να εκπέμπεις “φλερταριστικά” μηνύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από τις 8 θα κινείται ανάδρομα στον δωδέκατο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σε αυτό το σημείο είναι μια ένδειξη τάσης για αυτογνωσία. Έχεις πολλά να σκεφτείς και να “τακτοποιήσεις” και πολλά να σχεδιάσεις. Η επικοινωνία κάποιες φορές όμως μπορεί να είναι δύσκολη. Παίζουν άπειρα σενάρια, πάντως. Να ερωτευθείς, να λήξεις σχέσεις που δεν προχωράνε, να μεταμορφώσεις σχέσεις, να αγαπήσεις σε βάθος, να έρθεις κοντά με κάποιους και να γνωρίσεις την πραγματική εγγύτητα. Απόλαυσε κάθε ενδεχόμενο.

ΖΥΓΟΣ

Advertisements

Ο Ερμής από τις 8 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα στον ενδέκατο οίκο σου. Μέχρι το τέλος του μήνα οι εξελίξεις θα επιβραδυνθούν, αλλά αυτό έχει φυσικά και πολλά καλά. Είναι καιρός να κάνεις την ανασκόπησή σου, να δεις πρόσωπα και φίλους από το παρελθόν, να σκεφτείς τι θέλεις και χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Και μην ξεχνάς ότι η καλύτερη επένδυση στο να είσαι παραγωγικός, δεν είναι οι εργατοώρες, αλλά η ποιότητα ζωής και η ξεκούραση. Όσο τα υποτιμάς αυτά, τόσο θα κουράζεσαι με λιγότερα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Και κάτι άλλο, μήπως στη δουλειά παίζει τίποτα ερwτικό;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από τις 8 θα κινείται ανάδρομα στον δέκατο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια περίοδος κατά την οποία τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται, και ίσως βιώσεις κάποιες καθυστερήσεις. Αλλά ο ανάδρομος έχει και μια πάρα πολύ καλή πλευρά. Εκτός από την απαραίτητη ανασκόπηση που συνήθως τον συνοδεύει, σε βοηθάει να απαλλαγείς από εκκρεμότητες και ίσως φέρει συνεργασίες από το παρελθόν. Ούτε ο ίδιος δεν θα πιστεύεις στις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν. Και κάτι τελευταίο: Αν έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις ψυχοθεραπεία, να ξέρεις ότι τα αποτελέσματα μπορούν να είναι πραγματικά συγκλονιστικά. Άρχισε να υποδέχεσαι τον νέο σου εαυτό και τη νέα σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από τις 8 θα κινείται ανάδρομα στον ένατο οίκο σου. Μέχρι το τέλος του μήνα οι εξελίξεις θα επιβραδυνθούν, ενώ η συνεννόηση κάποιες φορές μπορεί να μην γίνεται εύκολα. Το θετικό βέβαια από την ανάδρομη πορεία του είναι ότι θα κάνεις μια ανασκόπηση, θα κλείσεις εκκρεμότητες, θα δεις πρόσωπα από το παρελθόν και μπορεί να ταξιδέψεις σε μέρη που έχεις ήδη επισκεφτεί. Ο Κρόνος στον δεύτερο οίκο σου κάποια στιγμή σε έκανε να αποπροσανατολιστείς με τα λεφτά σου, όμως και αυτό αρχίζει να αλλάζει μέσα σε αυτό το μήνα. Αυτό, παρεμπιπτόντως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι συγκρατημένος. Όσο είναι ο Κρόνος στον δεύτερο οίκο σου ΕΞΕΤΑΖΕΣΑΙ και πρέπει να δείξεις ότι δεν είσαι σπάταλος και ότι πάντα βρίσκεις την καλύτερη λύση στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 8 και αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμοί θα είναι περισσότερο αργοί. Αυτό βέβαια έχει μια πολύ καλή πλευρά. Είναι μια περίοδος για να κάνεις την ανασκόπησή σου, ειδικά σε συναισθηματικά θέματα, και να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι στην πορεία. Σημαντικό υστερόγραφο: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου εντοπίζει τα αδύναμά σου σημεία και σε εξετάζει για να δει αν έχεις προοδεύσει. Μην ξεγελιέσαι, μπορεί ο Κρόνος να απαιτεί από κάποιον που είναι τρία πουλάκια να γίνει συνεπής και σωστός, από εσένα όμως που είσαι συνεπής και αυστηρός, απαιτεί να γίνεις πιο χαλαρός. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 8 στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Είναι πιθανό να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά προτού ξεκινήσεις κάτι από την αρχή, καλό θα ήταν να το σκεφτείς καλά. Ο Ερμής σου λέει ότι πρέπει λίγο να χαλαρώσεις και να κάνεις μια ανασκόπηση, ώστε να ξέρεις πώς να κινηθείς σε όλους τους τομείς από Αύγουστο. Παρεμπιπτόντως, ο ανάδρομος Ερμής είναι παρεξηγημένος. Όλοι τον συνδυάζουν στο μυαλό τους αποκλειστικά με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Κι όμως, έχει και μια πολύ καλή πλευρά. Αυτό το μήνα μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πραγματοποιήσεις έναν απολογισμό, ίσως αυτό να αφορά μια συναισθηματική σου σχέση. Ένα βήμα πίσω, σημαίνει να δεις κάτι από απόσταση και να το κρίνεις με λίγο πιο καθαρό μυαλό και δεν φαντάζεσαι πόσο διαφορετικά μπορεί τελικά να είναι κάποια πράγματα από μακριά.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον έκτο οίκο σου από τις 8, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση, να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν και να ξεκουραστείς όσο γίνεται. Η δράση, γενικώς, για νέα ξεκινήματα, π.χ., δεν ενδείκνυται αυτή την περίοδο. Και με την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή. Μην παραπονιέσαι που τα πράγματα δεν πάνε τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες, έτσι κι αλλιώς, την εξάσκηση στην υπομονή την χρειάζεσαι πού και πού. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι το τέλος του μήνα σου επιτρέπει να απομακρυνθείς λίγο από τη δουλειά – και γιατί όχι, αφού οι άλλοι φαίνεται ότι καθυστερούν τόσο πολύ που δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ούτως ή άλλως. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να ενεργοποιηθείς λίγο περισσότερο κοινωνικά. Εκμεταλλεύσου αυτές τις διακοπές-δώρο από το σύμπαν και γέμισε τις μπαταρίες σου με κάθε τρόπο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα