Μην χασετε

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 15 ως 21 Απριλίου 2019;

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 15 ως 21 Απριλίου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 19 είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στις σχέσεις σου, αλλά από την άλλη μπορεί να γίνει και μία πολύ σημαντική συζήτηση και να εξελιχθεί μια συγκεκριμένη σχέση. Από τις 20 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου η συναισθηματική σου ζωή θα ευνοείται με κάθε τρόπο και, αν δεν είσαι σε σχέση, οι πιθανότητες για κάτι νέο είναι πάρα πολλές. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ανανεώνεσαι και ψυχικά και σωματικά – εμφανισιακά.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη μέχρι τις 20 βρίσκεται σε ένα πολύ κοινωνικό σημείο, τον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις ομάδες και τη δικτύωση, και η όψη της με τον δυνατό και παθιασμένο Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία – που μπορεί να πραγματοποιηθεί και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Γενικότερα βρίσκεσαι σε μια φάση ανανέωσης, και στον τομέα των σχέσεων, αν και η πανσέληνος στις 19 μπορεί να σε προβληματίσει λίγο ή να φέρει λίγη ένταση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στις 19 είναι αρκετά έντονη, αλλά ξεκαθαρίζει μια συναισθηματική υπόθεση και ξέρεις πλέον τι γίνεται από όλες τις πλευρές. Από την άλλη μπορεί λίγο μετά την πανσέληνο να έρθει και ένας νέος έρωτας στη ζωή σου. Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και θα μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά, χωρίς να προσπαθείς να ελέγξεις την “πορεία” των γνωριμιών αυτών. Όσο πιο φυσικά εξελίσσονται, τόσο πιο γερές θα είναι και οι βάσεις τους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Η εκπληκτική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 15 μπορεί να φέρει μια νέα συναισθηματική ιστορία στη ζωή σου, και οι δύο πλανήτες είναι γεμάτοι πάθος και η γωνία που σχηματίζουν είναι ιδανική. Μπορεί να ταξιδέψεις για να βρεις τον σύντροφό σου ή τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ή μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Η περίοδος αυτή όχι μόνο είναι ερwτική, αλλά ενδείκνυται για να κάνεις και κάποιες επιδιορθώσεις στις σχέσεις σου.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στις 19 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και επειδή μπορεί να συνοδεύεται από εντάσεις, θα ήταν καλό να προσέχεις λίγο την επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Παρά τις εντάσεις, η πανσέληνος έχει και μια θετική πλευρά, μπορεί δηλαδή αυτές τις μέρες να δημιουργηθεί κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα. Η Αφροδίτη, επίσης, βρίσκεται σε ένα σημείο πολύ αισιόδοξο και σημαντικό για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 15 είναι εκπληκτική και σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τον έρωτα, είναι δύο πλανήτες άμεσα συνδεδεμένοι με αυτούς τους τομείς που  βρίσκονται στους ανάλογους οίκους! Επίσης, η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου της συντροφικότητας και φυσικά όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο αυτή την περίοδο στη ζωή σου. Η Αφροδίτη από τις 20 και μετά θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που είναι συνδεδεμένος με το πάθος και την οικειότητα σε μια σχέση.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στις 19 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και μπορεί να φέρει και κάποια ένταση, αλλά είναι και μια ένδειξη ότι ολοκληρώνεις κάτι και γίνεται ένα νέο ξεκίνημα. Απλώς, στον τομέα της επικοινωνίας είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός. Από την επόμενη μέρα της πανσελήνου όμως, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφικότητα και ο συνδυασμός με την πανσέληνο είναι εκπληκτικός γιατί κάτι νέο θα δημιουργηθεί σε αυτόν τον τομέα αυτή την περίοδο!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 19 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις λίγες μέρες πριν και μετά την πραγματοποίησή της, οπότε δεν είναι σίγουρο ότι η κρίση σου θα είναι στα καλύτερά της. Η όψη όμως της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα είναι μια τελειότητα για τη συναισθηματική σου ζωή! Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα και ο Πλούτωνας στον οίκο των γνωριμιών και της επικοινωνίας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στις 19 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις κοινωνικές σχέσεις και τις φιλίες και μπορεί να συνοδεύεται από κάποια ένταση. Παρ’ όλα αυτά, αυτές τις μέρες είναι πιθανό να γίνει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αμέσως μετά την πανσέληνο, η Αφροδίτη θα περάσει στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τον πιο φωτεινό, θετικό και ευχάριστο οίκο. Καθ’ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκεται σε αυτό το σημείο, μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα σχέση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα, στο ζώδιό σου. Μπορεί να επηρεαζόμαστε λίγο όλοι από την ένταση της πανσελήνου στις 19, όμως παρ’ όλα αυτά, σε συναισθηματικό επίπεδο οι εξελίξεις μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι μια σημαντική γνωριμία που να εξελιχθεί σε σχέση πάθους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 19 είναι πιθανό να συνοδεύεται από ένταση και αυτό που έχει σημασία είναι να τις διαχειριστείς όσο πιο σοφά γίνεται, ειδικά με άτομα με τα οποία είσαι συνδεδεμένος-η. Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και την  επικοινωνία, και η επικοινωνία γίνεται περισσότερο συναισθηματική, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να δημιουργηθεί μια νέα συναισθηματική γνωριμία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος στις 19 μπορεί να συνοδεύεται από αρκετή ένταση και ίσως είναι απαραίτητο κάποιες στιγμές να τις διαχειρίζεσαι με απλότητα και ψυχραιμία. Η Αφροδίτη, όμως, βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ θετικό για όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως για τον συναισθηματικό. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα (ο οποίος βρίσκεται στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και της δικτύωσης) φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα