Μην χασετε

Τι κρύβουν οι άνθρωποι στις σχέσεις τους

Εν μέσω καραντίνας, το μυαλό μας τρέχει. Έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον οποίο περνάμε μέσα στο σπίτι, και καλώς ή κακώς ακόμη κι αν βλέπουμε ταινίες ή παρακολουθούμε διάφορες online εκδηλώσεις, ο νους μας κάνει κακές σκέψεις. Και μία από αυτές είναι: «Τι μου κρύβει ο σύντροφός μου;».

Advertisements

Αν σε συμπαθεί η παρέα του

Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και αυτό ισχύει και για την παρέα του συντρόφου μας. Προφανώς, το ταίρι σου δε θα σε πιάσει από το χέρι και θα σ’ το πει, δε χρειάζεται άλλωστε. Μπορείς να το καταλάβεις από μόνος/η και να το διορθώσεις.

Αν θεωρεί όμορφη κάποια από την παρέα σου

Ξέρεις ποιοι φίλες σου έχουν πέραση και, είναι αρκετά πιθανό να έχεις ψαρέψει τον/ην σύντροφό σου για να μάθεις πώς τη/ον βλέπει. Αντίστοιχα εκείνος θα έχει βρει αυτό το ένα της χαρακτηριστικό που μπορεί να αμφισβητηθεί  και θα σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Προφανώς, δεν είναι κακό να θεωρεί έναν/μία φίλο/η σου όμορφο/η∙ κάποιοι άνθρωποι είναι αντικειμενικά όμορφοι.

Αν έβγαινε με άλλες στην αρχή της σχέσης

Ίσως τα μισά ζευγάρια της υφηλίου να είναι ένοχα για τούτο ‘δω. Είναι αρκετά πιθανό όταν ένας σινγκλ έχει βγει στο σεργιάνι για ταίρι, να φλερτάρει παράλληλα με διάφορες υποψήφιες. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι διάλεξε εσένα.

Έναν παλιό ∈ρωτα

Δε θέλουμε να σε πικράνουμε, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε εξιδανικεύσει κάποιον στο μυαλό μας. Μία παλιά μας σχέση, ίσως αυτή που κάναμε γύρω στα 19, ένας πρώτος ∈ρωτας ή ένα άτομο που μας χώρισε η απόσταση. Ανά καιρούς αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στο μυαλό μας και τους σκεφτόμαστε με μια γλυκιά νοσταλγία. Να, όπως έκανες εσύ τώρα.

Ότι ψώνισε

Το shopping είναι εθισμός, είναι γνωστό αυτό. Κι όπως συμβαίνει και με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, οι εθισμένοι θα πουν ψέματα ή απλώς θα κρύψουν την αλήθεια. Γι’ αυτό αν μάθεις ότι στα γενέθλιά σου, σου πήρε δώρο ένα λουλούδι επειδή αγόρασε το τελευταίο I-phone, προσπάθησε να είσαι ελαστική.

Ότι χαζεύει στα σόσιαλ

Ναι, κι αυτό εθισμός είναι. Το ξέρεις κάθε φορά που ανανεώνεις την Αρχική σου για να δεις τα καινούρια ποστ. Στην αρχή θα σκεφτείς ότι μιλάει με άλλες. Χαλάρωσε όμως, λογικά διαβάζει άλλη μία ιστορία από το γκρουπ “Thank you, Next”.

Τι έφαγε όσο ήταν στη δουλειά

Πριν κλείσετε ένα χρόνο, θα κρύψει το γεγονός ότι έφαγε μία πίτσα μόνος του, επειδή δε θέλει να νομίζεις ότι είναι λίγο μοσχάρι. Μετά τον πρώτο χρόνο, θα κρύψει τι έφαγε για να μη νομίζεις ότι δεν είναι πιστόςστη διατροφή που συμφωνήσατε να ακολουθήσετε μαζί.

in2life.gr

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα