Μην χασετε

Τι κάνεις και καταστρέφεις τη σχέση σου ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποια είναι τα αρνητικά της συμπεριφοράς σου που κάνουν σαλάτα την ερwτική σου ζωή; Γιατί τσακώνεσαι και δεν βρίσκεις λύση με το ταίρι σου; Διάβασε το ζώδιό σου για να δεις τα λάθη σου, να τα διορθώσεις και να απολαύσεις το συναίσθημα.

 

ΚΡΙΟΣ

Είσαι αυθόρμητη, παρορμητική, ενθουσιώδης και παθιασμένη. Βιάζεσαι να απολαύσεις κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία χωρίς βαθιά μέσα σου να ξέρεις τι θέλεις. Δίνεις υποσχέσεις αλλά βαριέσαι εύκολα, γι’ αυτό και οι σχέσεις σου αφήνουν συναισθηματικά κενά.

Είσαι εκρηκτική, οξύθυμη, νευριάζεις και ξεσπάς απότομα (ευτυχώς για λίγο) και δεν αφήνεις περιθώρια για εξηγήσεις στην άλλη πλευρά. Θέλεις ελευθερία κινήσεων και τρόπου σκέψης, δεν αντέχεις τα καλούπια. Νομίζεις πως είσαι αλάθητη και ρίχνεις πάντα με κάποιο τρόπο το φταίξιμο στους άλλους. Κάνεις γρήγορα σχέσεις και αν ο άλλος δεν είναι ο κατάλληλος, ξενερώνεις. Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και αυτή η συμπεριφορά, τρομάζει.

Advertisements

Tip: Ενίσχυσε την διπλωματία σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αργείς να αποφασίσεις, να ερωτευτείς και να κάνεις σχέση. Προχωράς σταθερά και λίγο καχύποπτα. Ακτινογραφείς το ταίρι σου για να δεις πόσο αξιόπιστος είναι. Δεν είναι λάθος αυτό αλλά πρέπει να μάθεις να ζεις τη στιγμή, γίνε λίγο πιο αυθόρμητη. Οι αργοί σου ρυθμοί κουράζουν. Τα θέλεις όλα τέλεια και όμορφα σχεδιασμένα. Αν κάτι πάει στραβά, κατηγορείς τον εαυτό σου και νευριάζεις.

Πιστεύεις πως όλα θέλουν χρόνο, κι άλλο χρόνο, κι άλλο χρόνο. Είσαι πολύ πρακτική, λογική, επίμονη και υπομονετική. Να ξέρεις πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Δίνεις ευκαιρίες, φθείρεις τον εαυτό σου, μαζεύεις πράγματα και στο τέλος ξεσπάς σαν ταύρος εν υαλοπωλείο. Δεν αλλάζεις εύκολα τις ιδέες σου, είσαι πεισματάρα. Κι αυτό πολλές φορές σε ωθεί σε σχέσεις με ανθρώπους που στην ουσία δεν σε καλύπτουν.

Advertisements

Tip: Στη βράση κολλάει το σίδερο, μην διαιωνίζεις καταστάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βαριέσαι εύκολα και αγαπάς τις εμπειρίες. Η ερwτική σου ζωή είναι συνεχώς μπερδεμένη. Ενθουσιάζεσαι γρήγορα και όταν ο ενθουσιασμός φύγει, ψάχνεις για κάτι άλλο που να σε εξιτάρει. Είσαι επιπόλαιη, πληγώνεις και πληγώνεσαι. Έχεις εναλλαγές διαθέσεων και απόψεων και κάνεις λάθη. Λάθη που όταν επαναλαμβάνονται σε εκνευρίζουν.

Είσαι ανάλαφρη σε ζητήματα καρδιάς. Ξεπερνάς τα πάντα εύκολα και ζεις τον eρωτα όπως στα χρόνια της εφηβείας. Ξέρεις να ξεγλιστράς εύκολα από προβληματικές καταστάσεις. Όμως μην ξεγελιέσαι! Δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, δεν αντιμετωπίζουν όλοι ανάλαφρα το συναίσθημα στις σχέσεις.

Τip: Περιόρισε την επιπολαιότητά σου.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι τρυφερή, ρομαντική και συναισθηματική στις σχέσεις σου. Πολλές φορές υπερβάλλεις και πιέζεις το ταίρι σου. Αναζητάς σταθερότητα και αποκλειστικότητα. Δραματοποιείς τις καταστάσεις και όταν κάτι δεν πάει καλά, δεν σκέφτεσαι λογικά, γίνεσαι κυκλοθυμική, σε πιάνει υστερία ή αντιμετωπίζεις ψυχοσωματικά προβλήματα.

Έχεις συναισθηματική νοημοσύνη και διαίσθηση. Φθείρεσαι ή φθείρεις τους άλλους, τους πνίγεις με το συναίσθημα. Οδηγείσαι σε λάθη λόγω συναισθηματικής φόρτισης ή ανασφάλειας και στεναχωριέσαι. Αναζητάς το μεγάλο eρωτα, όμως οι άνθρωποι δεν είναι τόσο αθώοι όσο πιστεύεις. Έχεις απαιτήσεις, πολλές ευαισθησίες, απογοητεύεσαι και πικραίνεσαι εύκολα. Φροντίζεις το ταίρι σου, ξέρεις να το συμβουλεύεις και να το κακομαθαίνεις, σε θεωρεί δεδομένη. Μην επενδύεις εύκολα συναισθηματικά, περιόρισε το ντάντεμα και απέκτησε συναισθηματικά κρατήματα.

Tip: Να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

ΛΕΩΝ

Είσαι περήφανη, γενναιόδωρη, αξιοπρεπής και τα δίνεις όλα στον eρωτα. Κάνεις δώρα και εκπλήξεις. Ο εγωισμός και η αλαζονεία σου είναι αυτά που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου. θέλεις να έχεις αυλή, να είσαι το επίκεντρο, να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και όλα αυτά δημιουργούν λογομαχίες. Σπάνια παραδέχεσαι τα λάθη σου. Πιστεύεις πως κάνεις πάντα το σωστό και το αποτέλεσμα είναι να κάνεις συνεχώς τα ίδια λάθη.

Είσαι η βασίλισσα του δράματος και της υπερβολής. Πέφτεις με τα μούτρα στη σχέση, μπουκώνεις το ταίρι σου και τον πιέζεις. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και νομίζεις πως για τους άλλους είσαι μία και μοναδική. Όταν πληγώνεσαι, αναρωτιέσαι που έφταιξες. Ωραιοποιείς τις καταστάσεις και θλίβεσαι όταν προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα. Είναι λάθος να μεγαλοποιείς το συναίσθημα.

Tip: Μην αγνοείς τα μαθήματα που σου δίνει η ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ψειρίζεις τα πάντα για να προφυλαχτείς και για να μην πληγωθείς. Δεν αφήνεις το συναίσθημα να ρέει, περνάς από τεστάκια το ταίρι σου για να δεις πόσο αξιόπιστο είναι. Είσαι αυστηρή, κτητική, εμμονική, άνθρωπος της τάξης και της ηθικής, υπολογίστρια και δεν αφήνεις έτσι τις σχέσεις σου να εξελιχτούν. Δεν συμπεριφέρεσαι αυθόρμητα. Δεν υπάρχει για εσένα η λέξη απρόβλεπτα. Οργανώνεις τα πάντα. Τα λάθη πληγώνουν την αξιοπρέπειά σου και δεν τα επαναλαμβάνεις.

Η γκρίνια και το παράπονο είναι ο πυρήνας του κακού. Το φιλότιμο σε κάνει μητέρα Τερέζα. Ξεκινάς μια σχέση και γίνεσαι απόλυτη (δεν ξεκινάς project) και αυτό ζορίζει τους άλλους. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες, ζορίζεσαι και εκνευρίζεσαι. Δείξε την δυσαρέσκειά σου, μην περιμένεις ότι όλοι διαθέτουν τη λογική σου. Βοηθάς το ταίρι σου όταν αντιμετωπίζει προβλήματα, το ανεβάζεις παραμερίζοντας τις δικές σου ανάγκες. Αφοσιώνεσαι σε πρόσωπα που δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα. Γίνεσαι θύμα και λυπάσαι να πεις το τελευταίο αντίο.

Tip: Δεν είσαι σκηνοθέτης, τα πράγματα απλά συμβαίνουν…

 

ΖΥΓΟΣ

Νέες γνωριμίες και φλερτ είναι στο αίμα σου. Γοητεύεσαι αλλά δεν κάνεις εύκολα κινήσεις. Ενώ είσαι εξωστρεφής, οι ανασφάλειες σου σε κάνουν αναποφάσιστη. Εγκλωβίζεσαι σε ακατάλληλες σχέσεις, κάνεις υπομονή και τίποτα δεν αλλάζει. Δεν λες εύκολα το τελευταίο αντίο, χάνεις χρόνο και φθείρεσαι με ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Τα λάθη καταστρέφουν την αρμονική σου ζωή.

Σκέφτεσαι πολύ πριν αποφασίσεις και ενεργείς μόνο υπό πίεση με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη σε στιγμές πανικού. Δεν σου αρέσουν οι εντάσεις και οι καβγάδες, κουκουλώνεις τα προβλήματα και τα αφήνεις να διαιωνίζονται ζώντας στον όμορφο κόσμο σου. Δεν δηλώνεις τις απόψεις σου και οι άλλοι σε εκμεταλλεύονται ή σου επιβάλλονται. Δεν θέλεις να δυσαρεστήσεις τους άλλους γιατί κατά βάθος, φοβάσαι τη μοναξιά. Σε θεωρούν δεδομένο, κάνεις αυτά που οι άλλοι θέλουν μέχρι να βρεις τον αντικαταστάτη….

Tip: Γίνε πιο τολμηρή!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιάζεσαι, απαιτείς, διεκδικείς, ζηλεύεις, θέλεις να εξουσιάζεις. Είσαι πολύ ερwτική και αισθησιακή. Θέλεις όμως να ελέγχεις τα πάντα, να τα ξέρεις όλα και να πηγαίνουν όλοι με τα νερά σου. Όταν κάτι πάει στραβά, γίνεσαι απόλυτη, αυστηρή, ξεσπάς και δεν δίνεις εύκολα ευκαιρίες. Πικραίνεσαι και απογοητεύεσαι.

Κάνεις λάθη αλλά τα σκεπάζεις για να μην ξεπέσεις στα μάτια των άλλων. Ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους με ωραίο και πειστικό τρόπο. Καταστρέφεις και αυτοκαταστρέφεσαι. Είσαι εμμονική με πρόσωπα και καταστάσεις και δημιουργείς ασφυκτικές σχέσεις. Τρομάζεις τους άλλους με την καχυποψία, το μυστήριο και τις παρακολουθήσεις. Δύσκολα εμπιστεύεσαι και γίνεσαι υπερβολική με το συναίσθημα.

Tip: Μην εκδικείσαι, τα λάθη είναι ανθρώπινα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι παιχνιδιάρα, φλερτάρεις αλλά βαριέσαι εύκολα. Δεν έχεις την υπομονή να κρατήσεις μια σχέση που αντιμετωπίζει προβλήματα. Με την πρώτη δυσκολία, το βάζεις στα πόδια γιατί δεν αντέχεις την μουρμούρα και τη γκρίνια. Καμία σχέση όμως δεν είναι τέλεια. Η αισιοδοξία σου είναι μεγάλη και πάντα βλέπεις και τη θετική πλευρά ενός πράγματος. Φέρεσαι ανώριμα και δεν μαθαίνεις ποτέ από τα λάθη σου.

Είσαι οπαδός της ελευθερίας, ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και έλκεσαι από νέες εμπειρίες. Μερικές φορές, κολλάς σε καταστάσεις που ούτε κι εσύ δεν μπορείς να δικαιολογήσεις. Μην προσπαθείς να σώσεις καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον. Κολλάς όταν ο άλλος το παίζει δύσκολος ή δεν είναι διαθέσιμος. Επιμένεις πολύ αλλά εύκολα φεύγεις όταν το κλίμα αρχίζει να βαραίνει και σταματά να είναι απολαυστικό.

Tip: Πρόσεχε τις επιλογές σου για να μην σχηματίσεις άσχημη γνώμη για το αντίθετο φύλλο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι πρακτική και λογική, όμως ο eρωτας δεν είναι άσκηση μαθηματικών. Δίνεις σημασία στο κοινωνικό και οικονομικό κομμάτι, εκλογικεύεις τα πάντα, στέκεσαι στην επιφάνεια, όχι στην ουσία και δεσμεύεις το συναίσθημα. Ο eρωτας δεν έχει λογική. Χαλάρωσε, απόλαυσε το φλερτ με εκφραστικότητα και αυθορμητισμό.

Δεν θέλεις να κάνεις ποτέ λάθη και αν κάτι πάει στραβά, εξοργίζεσαι και ψάχνεις να βρεις τι φταίει, ποιος φταίει και πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Βάζεις στερεότυπα στις σχέσεις, έχεις καλά συναισθηματικά κρατήματα και στέκεσαι στο περιτύλιγμα. Σαφώς και πρέπει να χρησιμοποιείς τη λογική σου, όμως μην το παρακάνεις γιατί χάνεις όμορφες στιγμές. Είσαι αδιάλλακτη, νομίζεις πως κάνεις τις καλύτερες επιλογές και δεν ακούς ποτέ τις συμβουλές των άλλων.

Tip: Άσε ελεύθερα τα συναισθήματά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο eρωτας είναι για εσένα ένα ωραίο παιχνίδι που δεν πρέπει να περιορίζει την ελευθερία σου. Είσαι απρόβλεπτη, εκκεντρική και δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες των λαθών σου. Κάνεις εύκολα σχέσεις αλλά εύκολα αλλάζεις και γνώμη. Από τη μια στιγμή στην άλλη, τα γκρεμίζεις όλα. Παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και δεν αφήνεις τα πράγματα να εξελιχτούν. Είσαι χαλαρή και τα λάθη γίνονται εξαιτίας της μεγάλης ελευθερίας κινήσεών σου.

Δεν παίρνεις μαθήματα που θα σε πάνε μπροστά. Δεν ξέρεις τι θέλεις κάποιες φορές. Μπερδεύεις τον eρωτα με τη φιλία και όλα γίνονται σαλάτα. Ξεσπάς, θυμώνεις αλλά ξέρεις να κάνεις και ανατροπές. Όταν κάποιος δεν μπαίνει στους ρυθμούς σου, βαριέσαι. Αργείς να ωριμάσεις συναισθηματικά και οι σχέσεις σου δεν γίνονται ποτέ σοβαρές αν δεν σοβαρευτείς εσύ!

Tip: Σκέψου πρώτα τι θέλεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Είσαι ρομαντική, συναισθηματική και αναζητάς τις παραμυθένιες σχέσεις αρκεί να μην αποδειχθούν ουτοπικές. Τα συναισθήματα σε παρασύρουν σε σκέψεις και όνειρα για το μέλλον χωρίς να υπολογίζεις και την άλλη πλευρά. Δεν δέχεσαι εύκολα την πραγματικότητα, φαντασιώνεσαι, έχεις τάσεις φυγής και δεν κάνεις πράξη αυτά που πραγματικά θέλεις.

Κάνεις καιρό να κατανοήσεις τα λάθη σου. Σου δημιουργούν φοβία και ανασφάλειες. Χαλάρωσε! Είσαι ευαίσθητος άνθρωπος, γλυκός και τραβάς το αντίθετο φύλλο. Εξιδανικεύεις τις γνωριμίες σου και πέφτεις με τα μούτρα. Κάνεις αυτά που θέλει ο άλλος και στο τέλος μένεις μόνη. Αποθεώνεις και γίνεσαι το θύμα. Μπερδεύεσαι με διλήμματα τύπου «ποιον αγαπώ τώρα». Τα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένα, δεν διεκδικείς, απλά υπομένεις.

Tip: Στα δύσκολα, ξέρεις να σώζεις καταστάσεις.

 

Πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα