Μην χασετε

Τι θα φέρει η άνοιξη στα αισθηματικά σας ανάλογα με το ζώδιο σας

Σε αισθηματικό επίπεδο κινητικότητα θα υπάρξει μέσα στην άνοιξη, κάποιοι θα ενθουσιαστούν, θα τονωθούν και θα μπορέσουν να βγουν από την απογοήτευση παίρνοντας ουσιαστικές αποφάσεις.

Advertisements

Τι θα φέρει η άνοιξη στα αισθηματικά μας;

Τον Απρίλιο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους οι προσεγγίσεις θα είναι πιο εύκολες, η διάθεση θα είναι αρκετά πιο απελευθερωμένη, θα υπάρξει ανάγκη για συναναστροφή. Η χρονική περίοδος θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για να δημιουργηθούν καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, θα υπάρξει η δυνατότητα οι απλές επαφές να προχωρήσουν και να καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Δυσκολία θα εμφανιστεί στη λήψη αποφάσεων, οι χαρακτήρες που δυσκολεύονται να κατασταλάξουν και φοβούνται τις δεσμεύσεις θα μπερδευτούν σε διλήμματα. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους μέσα στο Μάιο θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθούν νέες βάσεις σε παρελθοντικές σχέσεις, θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, εσωτερική αναστάτωση θα σου φέρει η άνοιξη, η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε τονώσει, δεν θα λείψουν από πλευράς σου οι παρορμητικές προσεγγίσεις. Ανάγκη σου θα είναι να βγεις από την καταπίεση, παίρνεις την απόφαση να τερματίσεις τοξικές σχέσεις, οριστικά θα απομακρυνθείς από πρόσωπα που βλάπτουν την ψυχολογία σου. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμαστείς σε νέες περιπέτειες, θα τολμήσεις να κυνηγήσεις το άγνωστο και το διαφορετικό.

Στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσω διαδικτύου θα τα πας πολύ καλά, δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις που θα ∈ρωτευτείς αλλά και θα σε ∈ρωτευτούν. Ενδεχομένως να είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις δεσμευτικές, ίσως να προσπαθήσεις να τρενάρεις οτιδήποτε έχει να κάνει με αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους προσοχή στη διφορούμενη συμπεριφορά και στα μπερδεμένα αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης θα πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στις αντιδράσεις σου και κυρίως στις εσωτερικές σου ανησυχίες, ελλοχεύει κίνδυνος συναισθηματικής εξάρτησης. Θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τις τάσεις σου, οι παθιασμένες ενέργειες και γενικότερα ο επίμονος τρόπος δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Με το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σου στους Διδύμους θα μπορέσεις να κινηθείς κάπως πιο άνετα, η αισιοδοξία σου θα αποβάλλει την έντονη ανησυχία και τη φοβία για απόρριψη. Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με παρελθοντικά πρόσωπα, θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τις επαφές σου με άτομο από τα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Advertisements

Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνιση της στο ζώδιο σου φυσικά και οι αναστατώσεις θα είναι έντονες, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι ζωτικότητα και εσωτερική ανησυχία. Ανάγκη σου θα είναι να προσεγγίσεις, να ∈ρωτευτείς, να αλλάξεις τα στάσιμα δεδομένα της προσωπικής του ζωής. Θα βρεις τρόπο να δικτυωθείς κοινωνικά και να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου, θα υπάρξουν συναναστροφές με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου. Δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείς και να κινηθείς με τρόπο ασυνήθιστο.

Προσοχή στα διλήμματα και στις αμφιταλαντεύσεις, η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις με τις παρελθοντικές σου σχέσεις, ίσως να χρειαστεί να αποφασίσεις αν θα δώσεις θάρρος σε πρόσωπο από τα παλιά ή αν θα διακόψεις τελείως τις επαφές σας. Δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά μπερδέματα, θα υπάρξει αδυναμία για λήψη αποφάσεων, προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες και στις παρορμητικές επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση μέσα στην άνοιξη θα τονωθεί ο συναισθηματικός σου κόσμος, δεν αποκλείεται να αλλάξεις στάση ζωής. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων αν στο προηγούμενο στάδιο είχες απογοητευτεί τώρα θα μπορέσεις να πάρεις τα πάνω σου και να κινηθείς δυναμικά.

Στην περίπτωση που είσαι σε σχέση ανάγκη σου θα είναι να τερματίσεις τις καταστάσεις που σε απογοητεύουν. Στις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να προχωρήσεις με νέες πλέον βάσεις. Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να βάλεις στη ζωή σου καινούργιο πρόσωπο και να δοκιμαστείς σε νέες καταστάσεις. Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να φέρει εσωτερικά σκαμπανεβάσματα, δύσκολο θα είναι για σένα να πάρεις αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, τον Απρίλιο ίσως να είναι κάπως μπερδεμένο το σκεπτικό σου, εσύ που διατηρείς σχέση ενδεχομένως να θέλεις να φέρεις αλλαγές, τις αντιρρήσεις οι αντιδράσεις από το ταίρι σου ίσως να μην είσαι σε θέση να τις αποδεχτείς με ψυχραιμία. Καλό θα είναι να φροντίζεις να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτηση σου, γενικότερα ανάγκη σου θα είναι να ανανεωθείς και να βγεις από το ανιαρό κατεστημένο, ωστόσο το οτιδήποτε θα χρειαστεί τον σωστό τρόπο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις μέσα στον Μάιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στους Διδύμους, ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσεις παρελθοντικές σχέσεις. Στην περίπτωση που λάβεις πρόταση επανασύνδεσης δεν θα πρέπει να βιαστείς να απαντήσεις, αναγκαίο θα είναι να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα και τις παρορμητικές ενέργειες. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις κυρίως με τον εαυτό σου τι χρειάζεσαι, και ποιος χαρακτήρας ατόμου σου ταιριάζει.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο ξεκίνημα της άνοιξης θα σκεφτείς σοβαρά και θα επικεντρωθείς σε ζητήματα μελλοντικής εξέλιξης. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για συγκατοίκηση ή γενικά για το θέμα της δέσμευσης. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις.

Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση ή που έχεις πάρει την απόφαση να ξεκόψεις με το παρελθόν θα έχεις το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες. Αν εκδηλωθείς με άνεση θα δεις πως το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες. Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να διαφοροποιήσει κάπως τις προτιμήσεις σου. Στην περίπτωση που κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν καλό θα είναι να μη βιαστείς να δώσεις απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Για σένα τον κοινωνικό Ζυγό που έχεις ανάγκη την επαφή και τη συναισθηματική ένωση μέσα στην άνοιξη θα υπάρξουν αναστατώσεις, θετικές εκπλήξεις και ευχάριστες εντάσεις, δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείς και να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα τονώσει την ανάγκη σου για ανανέωση, η στάση σου θα είναι αισιόδοξη και ιδιαιτέρως επικοινωνιακή.

Σαφώς και θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, θα είσαι σε θέση να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις με τρόπο οικείο ίσως και αρκετά απελευθερωμένο. Αν πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τα δεδομένα και να κάνεις μία καινούργια αρχή στη ζωή σου θα το καταφέρεις, θα βρεθείς μπροστά στην κατάλληλη ευκαιρία. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αναδρομή πορεία της Αφροδίτης από τους Διδύμους, για κάποια πράγματα ίσως να αλλάξεις γνώμη, δεν αποκλείεται να νιώσεις και την ανάγκη να αλλάξεις ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η συναισθηματική και κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά τη στάση σου. Εσύ που ταλαιπώρησε από αμφιβολίες μέσα στους ανοιξιάτικους μήνες θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τις γνωριμίες σου, θα καταφέρεις να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής.

Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό προσπάθησε να ανανεώσεις τις συνθήκες ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, αναγκαίο θα είναι να αποφύγεις την πίεση και την καχυποψία. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να σου φέρει αναστατώσεις, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείς τις εσωτερικές του διακυμάνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στο πως θα διαχειριστείς τα απωθημένα σου και στο πώς θα εκδηλώσεις αισθήματα κρυφά ή καταπιεσμένα. Οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα δεν θα σε βοηθήσουν να ησυχάσεις και να βγεις από τις ενδεχόμενες ανασφάλειες σου. Βοηθητική θα είναι για σένα η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους, ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεδώσεις και να προχωρήσεις σε προσεγγίσεις.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέων γνωριμιών μέσω διαδικτύου, η στάση σου θα είναι απελευθερωμένη, θα φλερτάρεις και θα ανοιχτείς. Στην περίπτωση που ξεκινήσεις νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο καλό θα είναι να κρατήσεις τις προσδοκίες σου σε προσγειωμένο επίπεδο. Απέφυγε τις πολλές υποσχέσεις γιατί η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να σε ωθήσει σε αναθεωρήσεις, δεν αποκλείεται εντελώς ξαφνικά να αλλάξεις γνώμη και να στραφείς σε παρελθοντικά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ που διατηρείς σταθερή σχέση θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά και να ηρεμήσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις και να κινηθείς προσγειωμένα αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις σπασμωδικές ενέργειες. Αλλαγές στη διάθεση σου θα σου φέρει η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να βγεις από συνθήκες καταπιεστικές, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο έκφρασης σου.

Αναγκαίο θα είναι να αποφύγεις τα ξεσπάσματα και τις νευρικές αντιδράσεις, η εσωτερική παρόρμηση ίσως να σε οδηγήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Πρέπει να προσέξεις πολύ καλά τις προσεγγίσεις σου καθώς και τον τρόπο που θα φλερτάρεις. Τον Μάιο η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ενδεχομένως να φέρει στον δρόμο σου πρόσωπο του παρελθόντος, στην περίπτωση που δυσκολευτείς να αποφασίσεις θα πρέπει να κερδίσεις χρόνο. Γενικότερα ο Μάιος δεν θα είναι κατάλληλος μήνας για σοβαρές αποφάσεις και για υποσχέσεις, ίσως να χρειαστεί να κινηθείς διπλωματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προμηνύονται ξαφνιάσματα, εκπλήξεις, νέοι ∈ρωτες, αλλά και πισωγυρίσματα. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στη στάση σου, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, ωστόσο επειδή οι πράξεις σου ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες αναγκαίο θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις.

Εσύ που διατηρείς σχέση προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις συνθήκες, μη βάλεις σε κίνδυνο τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Δεν θα λείψουν οι απρόσμενοι ∈ρωτες μέσω διαδικτύου, ενδεχομένως να εμφανιστεί στο δρόμο σου πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους ίσως να σε μπλέξει σε καταστάσεις διφορούμενες, οριοθέτησε τον ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία, μη βάλεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα.

ΙΧΘΕΙΣ

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης αρκετές φορές θα αλλάξεις τρόπο σκέψης, ίσως και προτιμήσεις. Αρχικά το ενδιαφέρον σου θα εστιάσει στη σταθεροποίηση, εσύ που διατηρείς σχέση θα φροντίσεις να εξασφαλίσεις και να κατοχυρώσεις. Η πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα αλλάξει τις διαθέσεις σου, ενδεχομένως να διχαστεί η καρδιά σου, γενικότερα θα βγει στην επιφάνεια ο ρομαντισμός και η συναισθηματική σου ευαισθησία. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, στην περίπτωση που κάνεις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, καλό θα είναι να μη βιαστείς να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τους Διδύμους ίσως να μπερδέψει τον συναισθηματικό σου κόσμο, δύσκολο θα είναι για σένα να πάρεις αποφάσεις. Στην περίπτωση που σε πλησιάσει κάποιο πρώην ταίρι προσπάθησε να εξακριβώσεις και να ξεκαθαρίσεις, μην αρκεστείς στα όμορφα λόγια που θα ακούσεις. Κράτα μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που θα σου δώσουν, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και παραγκωνίσεις τη λογική.

e-zwdia.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα